En nagelbitares revange

Så fina men tyvärr börjar de bli för långa nu. Ikväll får jag nog göra något åt saken och fila ner dem till en mera hanterbar längd. Men så roligt det har varit med långa fina naglar. Särskilt för en före detta nagelbitare. Hade väl aldrig kunnat tro att jag en dag skulle ha så här fina naglar när jag växte upp. Och nej, jag har aldrig haft låssasnaglar.


Klipporna

Den där löpturen känns jäkligt avlägsen just nu kan jag lova...


Ett steg framåt

Äntligen börjar det lossna och hända saker. Gudars så jag har längtat efter att ha trampat vatten i en månad.

Men nu är inte rätt tillfälle att tala om det. Nu måste jag nämligen sova. Klockan ringer före sju imorgon trots att jag inte ska jobba. För imorgon tar jag en paus från allt och drar iväg på en liten roadtrip (själv som vanligt).
Gooood night!


Livstecken...

Tja, jag har inte mycket att komma med egentligen. På mäklarfronten är det kavlugnt och tankarna de snurrar med orkanstyrka.

Jag försöker hålla igång med träningen trots att mitt knä inte blir bättre. Jag gör det jag kan och det innebär ju tyvärr att det inte blir så mycket träning för benen. Det var länge sedan jag kunde dra ut på en powerwalk och jag saknar det verkligen. Jag får tygla mig och börja med promenader nu...men det är svårt, så svårt när både kropp och hjärna vill men knäet säger ifrån.

Dystert värre, inte sant... Nåväl, detta är den tillvaro jag lever i nu. Det är bara att bita ihop och anpassa sig. Och ja, det finns alltid någon stackare som har det värre men vad hjälper det mig?
Nä, nya friska tag...men inte just idag.

Stiltje

Det blir inget bloggat för det händer inget. Eller jo det är klart att det gör de men inte mycket. Hjärnan är så låst på en enda sak att det känns som om den inte registrerar så mycket annat.

Resultatet av detta är att jag är konstant trött. Kroppen får inte vila, hjärnan får inte vila... Jag försöker hålla i med träningen men det är inte det lättaste med en kropp som inte är hel. Knäet blir inte bättre utan snarare sämre vilket är vansinnigt nedslående. Mina powerwalks har jag varit tvungen att sluta med (gjort uppehåll iaf) och det gör mig lite tung om hjärtat. Och en massa aj i fötterna fortfarande.

Nu stundar ledigheten om en vecka och jag ser inte ens fram emot den. Inget blir som det var tänkt och ja, det är som en tagg i hjärtat :-(


Vardagslyx

Att nyduschad få krypa ner mellan nybytta fräscha lakan, det är vardagslyx det. Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt imorgon. Många punkter på agendan.
God natt!


Suck

Inledde dagen irriterad och avslutar den i djupt svårmod. Vissa dagar bör man nog inte ens kliva ur sängen.
Hem, träna och glömma. Imorgon sägs vara en annan dag.


RSS 2.0