Trött

Ligger i sängen och lyssnar på vinden som viner runt husknuten. Jag kan inte påstå att det lockar att gå upp. Just nu är det lite av en sådan där "mellantid". För lite tid för att påbörja något här hemma (tvätta, baka, gå ut på promenad) och för lite tid för att somna om men för mycket tid för att ligga och dra sig.

Jag ska nämligen till tandläkaren idag. Huvva! Hoppas att det går bra. Det borde det eftersom jag är noga med tandborstningen, använder tandtråd och kör med fluortabletter. Men man vet ju aldrig. Det är det som är det rackiga med att gå dit. Man kan aldrig vara riktigt säker...ja om man inte har ont då förstås.

I övrigt så var hyresvärden här igår för att fixa min dusch och de "knäppande" elementen. Det gick sådär på båda fronterna. Duschen läcker fortfarande ut vatten fast i te lika mycket (fail) och elementen knäpper fortfarande men inte riktigt lika öronbedövande högt (fail). Inte helt nöjd än med andra ord.

Nåja, även om ögonen är vansinnigt trötta så vinner magen som är vansinnigt hungrig. Upp och hoppa med andra ord.

Förresten, den som kom på det här med öronproppar. Han eller hon borde få något slags pris. Nobelpriset eller så. Jag har sovit sju timmar och bara vaknat två gånger av knäppandet.

Nä, nu skriker magen högre och högre. Dax att börja brottas med den här dagen nu.


Trådlöst

Måste bara få säga hur underbart det är att kunna sitta framför tvn och surfa...trådlöst. Sååå skönt :)
 
I övrigt verkar inspirationen inte vilja infinna sig ikväll heller. Lika bra att sluta nu istället för att tugga på om ingenting.
Chipp och hej :)

Jaaaa!

Äntligen internet! Bredband ♥
Tyvärr funkar inte det trådlösa nätverket just nu. Det var något knas med Telias mjukvara där ute i den stora magiska datavärlden. Jag ska prova igen om tre timmar.
Men snablar i gatan så skönt att kunna sitta framför datorn och kunna skriva med båda händerna! Mobilen är underbar och en riktig lifesaver men det går såååå mycket snabbare att skriva med två händer :D

Happy now!!!

Ang frukostinlägget...

Ibland måste man älska T9, sopor?!?!? Sol skulle det ju vara! Asg! :D


Hotellfrukost

Mangote och frukostfralla. Gott och mättande efter en kväll och natt i Stockholms stad.
Och det bästa av allt: det är sopor idag med :)


RSS 2.0