I väntan på Kalle...

Det är ungefär det som jag hinner skriva just nu. Har massor av kort på vad jag har pysslat med den senaste tiden. Men man hinner ju liksom inte med att blogga. Aja, nu lär jag raska på att duscha och piffa lite innan vi ska hem till mor & far för att träffa släkten och fira jul.

Så jag önskar er alla en riktigt trevlig och God Jul!

Luciapyssel

Först av allt: Trevlig Lucia på er allihopa! Idag har jag varit lite kreativ och planterat om en massa blommor. Jag fixade även ihop ett litet arrangemang också. Med tanke på att det är mitt första försök någonsin så tycker jag att det blev riktigt bra :) Och jag kom tom ihåg att ta lite kort (något som jag bara brukar komma ihåg efteråt i vanliga fall hehehe)


Hyasinter och mitt loppisfynd 10 kronorskrukan


På plats


Jagade rätt på lite mossa i skogen


Tadaaaa!

Den är inte helt klar än. Skulle vilja ha något mera i den men jag vet inte vad än. Inspirationen kanske kommer någon dag :)

Floating thursday

Japps, på torsdag lägger jag mig i en vattentank fylld med saltvatten. Det ska bli kul. Ägaren lovade att man blev både avspänd och full med energi. Hur de två ska kunna mötas i en kropp samtidigt är ett mysterium för mig men det blir nog bra.


Floating var det ja ;)

Tåg

I kväll har jag varit och tittat på Lucia-tåg. De höll riktigt bra avgångstider, bara 3 min försenade. Sug på den SJ!

Me-time

Testar Baby Foot. I kombination med en kopp te, levande ljus och The big bang theory.


Jag menar, miljontals japaner kan väl inte ha fel?


Jag överlever nog den här lördagen också
:)

Just for me

Nu ska jag skämma bort mig (eftersom ingen annan gör det :D). Jag har just bokat en hot stone massage och en 45min floation session. Spännande! Jag har aldrig provat det här med hot stone så det ska bli roligt att testa. Jag har å andra sidan aldrig testat floating heller :) Man brukar ju inte unna sig sånna här saker var dag, åtminstonde inte jag.

Sen har jag beställt lite saker till mitt ansikte. Det här med att finnarna skulle försvinna när man blev vuxen var ju totalt bull crap! Så då får man ta saken i egna händer. Jag har testat Peggy Sage men jag tycker inte att det har blivit någon skillnad. Jag har även provat Mary Key, vilket var något av en katastrof för min hy. Men varför se bakåt när man kan se frammåt. Nu ska jag prova Nu Skin Clear Action System. Mera information om vad sjutton det kan vara hittar du här. Friskt vågat hälften vunnet!


Ansiktsmojs


Hot stone massage ser härligt ut. Ingår blomma tro?


Floating?

Attans

Väntar med otålighet att ibumetinet ska kicka igång. Det här är inte alls vad jag behöver just nu. Ska försöka sova några timmar nu innan jobbet. Otaggad? Skojar du?

Fredag

Efter en vansinnigt usel natt, sömnmässigt sett, blev jag väckt av mobilen. Tja, det slutade med att jag ska in och jobba natt i natt. Inte precis vad jag hade tänkt mig. Det blir lite omstuvning av helgen men det kan inte hjälpas.

Idag har jag äntligen lyckats ordna så att det ytterst motsträviga antivirusprogrammet funkar...hoppas jag, ska jag väl lägga till. Så nu kan jag äntligen börja surfa hemmifrån igen :)

Hummm, eftersom jag är lite trött i mössan så verkar jag inte kunna få ihop mycket vettigt till det här inlägget. Jag låter det vara till en annan gång. Nu ska jag njuta av brasan som jag just har tänt och titta på resten av Titanic.

Ingen rubrik

Se där ja. 10min tog det att komma in på den här sidan via mobilen. Och full signalstyrka har jag och allt. Det är inte utan att man blir lite less. Nä blogginlägg från mobilen kommer inte att bli någon vana. Och lägga upp bilder är ett projekt som förmodligen skulle ta en på tok för stor del av mitt liv för att ens försöka. Nu ska jag hem och sova. Slut som artist är lite av en underdrift :) God natt!

Drullputte!

Kan det vara så att det är fredag den 13:e idag fast maskerat till en oskyldig söndag den 4:e? Idag har inte varit en av mina bättre dagar.

Att jag inte kom upp ur sängen förän 1½ timme innan jag skulle till jobbet låter väl inte så farligt, att jag var kräktrött var ju förståss mindre kul.

När jag skulle gå till bilen för att åka till jobbet halkade jag på isen som bildats under natten. En riktig "halka-på-bananskalet" klassiker. Landade på vristen som fick ta emot den mesta tyngden och sen höften. Plaskblöt längs hela vänster sida.

På jobbet lyckades jag snubbla till med en kopp rykande hett te. Aj på fingrarna! Tidigare hade jag lyckats bränna mig när jag skulle tända ett motsträvigt stearinljus. Just det där med ljuset stör mig för det var så klumpigt att jag inte fattar att jag kunde lyckas med det.

Jag utnämner mig själv till dagens olycksfågel. Gårdagens olycksfågel var sambon som fick sy 8 stygn i skallen på internationellt vatten. Snacka om radarpar.


Humor?




Det förklarar så mycket, inte sant ;)


Vem ser du?


Att kisa går också bra :)

2:a advent

Huj vad tiden går! En vecka sedan skyltsöndagen har redan flutit förbi. Det regnade då och det regnar nu, hummm muntert värre. Äsch, det gör inte så mycket. Jag är tacksam för varje spadtag snö som besparas mig. Jag fick så otroligt nog av snöskottning förra året att jag gjorde om hela tomten så att vi skulle få en gång mindre att skotta. Och nu kommer ingen snö! Hehe, ja det är ju för lustigt.

Men som sagt ganska bra. Vi hade ju tänkt att köpa en snöslunga till den här julen men beslutade oss för att skjuta på det ett år eftersom vi har bestämt oss för att göra en mur på framsidan. Den kostar ju inte gratis precis så snöslungepengarna ska gå till den. Med lite tur har vi fått upp bufferten tills nästa höst/vinter och kan köpa en slunga då istället. Tanken är ju att vi ska bespara den nysådda gräsmattan toktyngden av all snö genom att ha möjligheten att sprida ut den över en större yta. Och så gräs på nedre plan blir ju inte förän i vår, efter att muren står på plats. Men visst, lite snö skulle ju kunna få komma och lysa upp världen lite.


När den här står i garaget så lovar jag att det ska få snöa precis hur mycket det vill!

RSS 2.0