Tisdag

Åter en dag har gått och jag har inte haft tid att skriva något. Hav fördrag med mig. Målar huset för fulla muggar just nu. Och gissa vad. Routerhelvetet fungerar fortfarande inte. Börjar nästan sikta in mig på en jäääkligt lång nätverkskabel.

I förrgår (söndag?) kom bror med en massa ställningsprylar. Detta byggdes ihop till en 9 meters ställning. På höjden ca 3-3½ ,meter. Igår så spenderade jag hela dagen på den, kändes det som. Jag höll på och målade aldeles ensam i nio timmar, NIO! Sen vara jag helt slut.

Idag har jag "bara" målat i fyra timmar. Pappsen kom onödigt tidigt och så var det bara att börja kladda. Gissa om jag hade ont i ryggen och i rumpan efter gårdagen... Ja det hade jag (om det var någon som undrade). Ont i rumpan hade jag mest eftersom jag höll på att klänga runt som en liten schimpans hela dagen. Träningsvärk tror jag bestämt att det kallas. Tack och lov så fick jag åka till jobbet och vila upp mig ett tag.

Imorgon börjar roligheterna redan kl 08:30 har min käre far hotat med. Ergo har jag lite ångest inför morgondagen. Så det är bara att kasta sig mellan lakanen så fort man kommer hem, suck.

Men men, det måste göras och jag vet att jag gnäller för ingenting. Jag har åtminstånde två vänner som har det betydligt värre än vad jag har det. Mina tankar går till er raringar. Vi ses snart, snart, snart ♥

Skärpning men inte just nu...

Hinner banne mig inte med bloggen just nu. :( Skäms som en hund men har så mycket annat på gång. Huset och "trädgården" och berget och jobbet och tja, allt. Hoppas att det lugnar ner sig snart så jag hinner skriva lite. Saknar det faktiskt.

I överigt är allting bra.

Puss allihopa!

RSS 2.0