Inte seg

Mmmm, blev lite sent isäng igår, eller i morsse rättare sagt.
Kom hem från jobbet igår strax efter 23:00 och hittade fullt med festande folk i trädgården. Det var bara att dra av dig uniformen, hoppa i civilkläderna och joina partyt. Catrin hade fyllt dotterns lilla pool med öl och var otroligt nöjda med sin egen påhittighet. Sen bestämdes det att vi skulle ta en taxi ner till GM (Roines förslag förståss), vilket möttes av starka protester från både Maja, Monica och mig. Det är för sjutsiken inte ens 500 meter ner dit hemmifrån. Men eftersom pojkarna varit ute på sjön hela dagen och Roine bränt sig på ryggen (så går det när man är för tuff och manlig för solskyddsfaktor) så kunde han absolut inte under några omständigheter GÅ ner till GM.
15min sa de att det skulle dröja innan skulle komma. Pyttsan! Det slutade med att vi gick ner...och hånade Roine hela vägen ;)
Vi kom lite sent. All gin var slut till Tobbes förtret. Men Åhman räddade Tobbes kväll blandade ihop nån häxbrygd som påminde om en GT. Vi roade oss efter bästa förmåga med humöret i topp. Sällan har "Weak as I am" och "Me & Bobby McGee" framförts med en sån innerlighet och passion...host host..  
Efter att bartendern med megafon för tredje gången uppmanat folk att ge sig av för "nu är det bannemig stängt" blev det efterfest i Promillehill. Nån gång efter 4-snåret promenerade jag hem. Monica och de andra semesterfirarna fortsatte. Kul för dem...
Underbart väder. Minst 17 grader varmt. Hade det inte varit för att jag skulle jobba senare så skulle jag ha gått ner till mitt ställe vid hamnen och tittat på soluppgången.

xx

Baby I'm back.

Tjolahoppsan hej! I'm back online!
I 4 dagar så har onda troll besatt min dator och fixat att den inte alls vill vara med i matchen. Ingen totalkatastrof men jädrans irriterande eftersom det är då jag hittar roligheter att skriva om. Men är man nu lagd på det viset att man tror att man kan fixa allting själv och vägrar man ringa datakunnige bror så har det tagit några extra dagar att ge sig ikast med problemet. Men nu har trollexorsism utövats och man smurfar åter igen glatt på nätet.

Lördag idag och jag hänger på "The funfactory hela helgen"...möööörv! Det är varmt som, som, ja..det är jäkligt varmt helt enkelt. Så förtillfället åker man bb, bastubil.
Var ut och på nåt slags samkväm med jobbet i torsdags. Grillbuffé på Köket. Mumma va gott det var. Smakade både kängru och husets vin flera gånger om. Sen bestämdes att vi skulle ta och spankulera ett tag för att motverka paltkoman. Det gick över förväntan tills vi kom till en glassaffär. Plötsligt var det avdelning halt och hälften av gänget köpte glass. En viss mobbing pågick av mitt glassval och det hävdades att jag bara köpte den för att slippa bjuda, men vaddå! Hur kan man inte gilla polkagris, aftereight och cockies and cream??? Aja, inte mitt problem.
Tog sig hem relativt tidigt, trodde jag. Hörde musik och plötsligt befann jag mig i trädgården på GM. Hittade både Dino och Pekka där så hemgången blev något försenad.

Kom att tänka på något som hände när jag var ut för, mmmmm, två veckor sedan.
Träffade på en person som jag inte sett sen Tobbebobbes student. Han glassade fram på dansgolvet och började dansa med mig. Jag tror ju benhårt att han känner igen mig (särskillt eftersom han är där med en som jag har känt sen jag var 10år) och tänker inte mer på det utan tar ut svängarna, dansar på och har kul. Går vidare, träffar folk från både då och nu, letar efter polarn, hänger i baren osv. Efter att vakterna schasat ut alla står vi utanför och eftersnackar. Då kommer han fram och frågar vart jag tog vägen och vem jag är. Tror ju fortfarande att han skojar så jag drygar mig lite innan jag fattar att han inte har en susning. Så jag berättar vem jag är.
Den blicken jag fick var priceless. Ögonen stora som tefat och likheten med en fågelholk var slående.
-Jag var kär i dig i tre år! säger han
-Eh, jaha... Men varför sa du ingenting då?
-Gningingäääö.......jamen, jamen, jamen. Trodde du typ visste typ. lyder den snärtiga comebacken

Lite synd eftersom jag alltid tyckt att han är grymt trevlig. Frågade varför han inte hejade på Tobbebobbes student. Visade sig att han inte hade varit medveten om att jag var där. Påpekade att jag stod nästan mitt framför honnom och ropade hans namn och undrade hur han kunde missa det. Han nämnde att han var mitt uppe i sitt eget privata helvete och med största sannorlikhet varit hög som ett hus.
-Och nu då? undrade jag försynt
-Been there, done that. Aldrig någonting starkare än öl nu.  
Så hans sista minne av att vi träffats är -99. Och nu? Nu har han en 4 månaders dotter och bor i ett hus längs den slinga som jag brukar vara ute och gå längs.
Livet är bra undligt.
Han såg helt förstörd ut när han insåg att vi bor så pass nära varandra numera. Det blev inte bättre när jag sa att jag bott där i 2 år. Livet är som sagt bra undligt ibland.
MEN varför i hela friden tror folk att jag kan gissa mig till hur de känner???

xx

Nu börjar det likna nåt

Jooorå' som sagt, nu börjar det likna nåt. Jag har lyckats lirka upp en bild på mig med, eller rättare sagt en bild på en del av mig. Tyckte att det kunde räcka bra med ögonen. Höll på att joxa i paint med att försöka få bort resten av ansiktet och det tog ju ett tag. Har haft programet i evigheter men har liksom aldrig brytt mig om det tidigare. Jag slår vad om att det finns minst 10 enklare sätt att göra det på än vad jag gjorde men det verkar ju ha funkat iaf. Tänkte att jag skulle fixa till den lite bättre sen.

Har kollat runt lite på andra sidor och hittat en som leder till en massa värdelöst vetande (underbara människa hehe). I'm a big fan of Värdelöst Vetande! Det är inte omöjligt att det kommer att dyka upp nåt sånt här också. Beror väl lite på hur tråkigt jag kommer att ha irl. Bloggens inehåll står ju liksom i direkt proportion till upptagenhetsfaktorn i verkliga livet. Än är jag vid gott mod ;)

xx

Snart snart snart

Åh, snart får man gå hem...
Klockan har äntligen segat sig till 05:30 och nu är det "bara" 1 1/2 timme kvar innan frihetens timme klocka ljuder...tack och lov. Har fått löfte från Grönland att L-M ska vara vaken inatt. Känns lite bättre då på något vis. Ska jag lida, ska alla andra också det hehehe.
Lite frulle nu innan avlösningen kommer och jag vamosar hem fort som faan.
Kan sätta pengar på att det kommer att vara liv i luckan hos grannen som vanligt när jag kommer hem. Tack och lov bökade de runt med gräsklipparen i förrgår så den lär jag väl slippa iaf. Man får vara tacksam för det lilla :)

xx

Jahaha

Så hamnade man här ändå.
Det tog lite längre tid än jag räknat med men nu är jag här iaf. Visst tjat har väl gjort sitt till att jag inte registrerat mig förän nu hehehe. Vi får se vad som kommer att hända med den här bloggen. Jag ska försöka ta mig i kragen och uppdatera den lite då och då men så här under sommaren kan man kanske inte förvänta sig några underverk. Jag lär väl försöka lura ut hur den här sidan fungerar först av allt. Hur man fipplar upp bilder och sånt... Men jag lovar ingenting.
Det vore buskul om du lämnade en liten kommentar efter att ha trasslat dig igenom mina tankar. Sånt uppmuntrar till mera skrivande från min sida.

Aja, nu hägrar tvättstugan för min del

xx

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0