Allt på en gång.

Dag tre med nackspärr. Jag har så ont att jag knappt kan röra mig. När jag sover blir jag inte utvilad så jag går omkring och är ständigt trött också. Roligt värre just nu. 

I förrgår fick Lilla Blå dödsdomen. Motorn har skurit och den är totalt slut. Jag måste leta efter en ny bil nu. Eftersom jag har så ont kan jag ju bara meddela att jag inte är ett dugg taggad inför det. 

Jag skulle egentligen gå till bilhandlaren idag och titta vad som finns men jag har så ont att jag inte har kommit ur sängen än. Dessutom ska jag iväg och fika kl 14. Klockan är nu 11:40. En timme att ta sig upp, duscha, torka håret och äta frukost. Sen gå till bilhandlarna och titta på bilar i lugn och ro. Sen möta upp för fikat. Nej, det är en tidsekvation som inte går ihop sig. Jag får titta på bilar på måndag istället. Hoppas att jag inte har så ont då. Att vara outvilad och ha ont sätter sig verkligen på humöret.

Nu måste jag försöka ta mig upp. Det snöade inatt och jag måste upp och skotta. Känns sådär... Håll tummarna att det inte blir värre iaf...

RSS 2.0