Helt enkelt...

en riktig jävla skitdag. Ingenting är roligt och det blir bara sämre och sämre. Skulle behöva en paus från allt just nu känner jag. Började med att sambon snozade, vilket jag i vanliga fall ogillar men när jag jobbar natt och bara har sovit två timmar är det fan ta mig respektlöst.

Har frusit som en hund idag. Det gick inte att ta sig för någonting alls. Näst intill paralyserad. När jag väl skulle sova på eftermiddagen inför natten frös jag så mycket att jag inte kunde somna. Detta trots att jag hade två täcken, två filtar, strumpor och munkjacka över nattlinnet. Så istället för att få sova 3-4 timmar så fick jag 1 eller 1½ timme. Det är ju så att man kan gråta.

Och nu på natten slog humöret rejält i botten. Usch, jag vill bara hem och sova mig bort från verkligheten.

                   

Verksamhetskonferens

Jaaa, det var ju över en vecka sedan jag var iväg på konferensen men det har som sagt inte varit mycket tid framför datorn... Fullt upp på alla håll och kanter. Men aja, nu kör vi.

Det började bra med att den sista tanken jag hade när jag somnade (på tok för sent) natten innan var:
"Jag kan inte ha den där väskan, jag måste packa om allt!"
Gissa om det blev mycket att göra på morgonen...

När den obligatoriska förvirringen lagt sig och alla hittat en plats drog det igång. Trots att jag var trött så var det faktiskt helt ok. Man går ju in lite med känslan: oh nooooo! Men det var som sagt helt ok.
Pauserna var korta men relativt många. Tummen upp där. Två grupparbeten pressandes in. Det kändes ganska givande. Vi diskuterade vettiga saker och åtminstånde min grupp blev nöjd.

Lunchen serverades på Wärdshuset och var mycket god. Vädret var underbart så vi satt ute och njöt av vädret innan vi fortsatte konferensen. Givetvis blev det lite tyngre efter maten. Alla var mätta och paltkoman satte in. Tack och lov så hade vi grupparbet nr 2 då så att man fick använda hjärnan och piggna till istället för att bara lyssna.

Generöst nog fick vi en hel timme att göra oss iordning på efter att arbetet var slut. Men inte hjälpte det. Man såg ju lika jäklig ut som vanligt ☺ När de 60 minuterna var slut skulle vi ses i biblioteket för en liten fördrink. Sen kom middagen och den var utsökt. Soppa till förrätt men ett bröd som jag skulle kunna äta som godis,  sååå gott. Kalv till varmrätt och hummmm någon efterrätt. Kan det ha varit någon form av cheesecake tro?

Folk droppade av som sig bör. Utom vi som satt och gaggade värre än tanter på kafferep. Vi blev bortfösta av serveringspersonalen och uppmanade att gå och dricka kaffe eller nåt´ så de fick plocka undan. Hehehe, det märks att vi inte ses så mycket på skiftet. Sen skulle det umgås... Och det gör man ju, som alla vet, bäst under ordnade former och gärna i tävlingsformat. Alltså skulle vi tävla i "Så ska det låta" eller som jag skulle vilja kalla det: "Så skulle det kunna låta..." Kan ju bara säga att mitt lag kom på en hedervärd andra plats medans det andra laget kom näst sist. 

Sen blev det fritt mingel och folk liksom bara försvann. Herrgården är ju stor. Trubaduren var kvar och underhöll oss som satt där, några rökte, andra spelade biljard, några gled runt och minglade och pratade. Vad vet jag vad folk tog sig till. Satt mest och lallade med i sångerna och var ganska nöjd med tillvaron.

Sent blev det och kul var det. Det hade nog varit betydligt kulare om det inte funnits en morgondag som började kl 07:00 med frulle. Alltså fick man snällt krypa till kojs fast än kvällen inte alls kändes som att den borde ta slut än. Men är man ute med jobbet duger det inte att sova till middagstid.

Dag två innehöll tal av VD:n, min bordsherre vid middagen kvällen innan. Sen fick vi lite mera tid till gårdagens grupparbete för att sedan redovisa det. Efter det var det målstyrning (klias det nu Carlén?). Partisk som jag är måste jag säga att min gruppchef gjorde den absolut bästa redovisningen jag någonsin varit med om vad gäller målstyrning. Stående ovationer var inte långt borta från den exalterade publiken.

När vi slutligen fikat en sista gång fick det liksom vara nog och vi åkte hem.
En av de bästa konferenserna hittills. Jag väntar med spänning på nästa års upplaga: Verksamhetskonferens 2011...
Och nu lite bilder från kvällen.


Det redovisades


The gloves came off


Magnus arbetar


Funderingarna var många


Gissningarna ännu fler


Men vi hamnade slutligen i biblioteket


Magnus igen


Jag var också med på ett hörn


Till vänster: El boss grande och tillika min bordsherre (jorå man hänger med det fina folket ibland)


Laget...eller tja, bordet runt


Ljusstakarna var vackra men så förbaskat ivägen


De flesta tyckte om vinet iaf...


Två av mina absolut bästa och finaste kollegor! Vad vore jobbet utan er?


Trubaduren Stefan underhöll trupperna efter bästa förmåga


Chiiifen och i bakgrunden visar mitt skiftlag hur man drar en instruktionsstyrd vals


De som kom näst sist


Mycket tissel tassel och hemlisar


Vice chefen visar vart skåpet ska stå och river av "The boys are back in town"! GRYMT BRA!

Vad kan nästa år ha att bjuda på?
Spännande, säger jag bara.

Här var bloggen ja...

Uselt klent med uppdateringar på senare. Illa jag vet men det har varit mycket annat. Har varit lite lessen och nere ett tag men jag har bestämmt mig för att släppa det, embrace it with love and let it go...or just kick it into the gutter, inte lägga mera energi på det. Hakuna matata! Istället ska jag fokusera på att träna på sången inför dopet och lite andra sidoprojekt.
 
Nu har jag exempelvis valt färg på huset. Det blir...typ sandfärgat...typ, med vitt dörr- och fönsterfoder samt vita vindskidor. Det blir nog inte allt för pjåkigt.
Det finns egentligen massor att skriva om men, tja inte just nu.

Ska försöka få ihop lite om verksamhetskonferansen 2010 och slänga in lite bilder i nästa (host host eller möjligtvis ett ännu senare) inlägg.

Routern funkar fortfarande icke och därför sitter jag fortfarande på golvet i tvättstugan. Har ont i rumpan nu så jag tar och sätter punkt här.

Det är slut

Ja tack och lov. Jag är inte skapad för 12-timmars skift. Efter första skiftet lyckades jag bara sova tre timmar sammanhängande, sen fick jag en timme till precis innan jag skulle iväg igen. Nu har jag sovit som bara den. Kom isäng strax efter 08:00 i morsse och sov till 13-tiden.

Sen gick jag och lade mig igen och sov till 17:30. Jäklars va skönt. Men jag frös som en hund när jag skulle somna om mitt på dagen. Det slutade med att jag låg och huttrade under mitt täcke, en filt och ett täcke till. Hade dessutom fått dra på mig varma strumpor. Helt galet! Det måste vara något fel med min innre termostat. Men när jag vaknade så låg solen på och det var 25grader varmt i rummet. Wunderbar! Nu är klockan efter 20:00 och jag ska väl ta och äta frukost eller nåt :)


Uppdrag

Idag har jag suttit ute och pluggat. Pluggat in en låttext. Och varför det då? Jo för att jag har blivit ombedd att sjunga på min kompis lille sons dop. Kul va! Så nu håller jag på att träna upp rösten igen. Det var ju ett tag sedan man sjöng lite mera seriöst. Småsjunger gör man ju lite varje dag men nu känns det som om jag gärna lägger några timmar extra på att öva så att det låter riktigt riktigt bra. Och det ska det göra, banne mig. Tårarna ska spruta på hela församlingen hehehe. 

                           
                                        Jag & Ray sitter och övar 

Låten som jag ska sjunga är förståss denna:

 


                      Fast den kommer att framföras som ett solo


Jag pratade med kantorn idag som verkade vara en dam av få ord. Hon lät både stressad och korthuggen på telefon. Kändes väl lite sådär men det blir nog bra. Tack och lov behöver jag inte komma in och "provsjunga" så att säga. Känns bra med tanke på att det inte precis är nästgårds.

När hon frågade om jag kunde låten tordes jag inte säga som det var, att jag bara hört låten exakt 3ggr tidigare...dagen innan...på you tube. Så jag svarade att

"Joooorå visst kan jag den" host host. 
"Har du noter"
"Njäääi, det kan man nog inte säga att jag har nej."
"Jaha ja, då får jag se om jag har dem själv "
Sen lade hon mer eller mindre på luren i örat... Men det blir nog, som sagt, bra.


Hemlighet!

Jag har en hemlighet. Som ingen annan vet. Hihihihi
Berättar i slutet av månaden ♥

Tack Jakob & DJ Melker



Det här är vad som har snurrat i min skalle hela dagen idag. Rester från vad som spelades under mini-roadtripen till Alborgen igår. Varsågod och ..njut..?

Fredag, sägs det

Jag är så mätt just nu. Har grillar hamburgare och friterat strips. Tyckte jag kunde unna mig det eftersom jag var ut i elljusspåret idag…för att kolla om det var kvar, hehehe. Det var så gott men man åt ju givetvis alldeles för mycket. Men aja, det är bara att ta en sväng där igen imorgon så känns det bättre.

Tanken var ju att jag skulle lägga upp lite bilder från Alborgen nu men vad hände. Nej, jag glömde inte kameran och jag fick inte slut på batteri. Nej, den enkla sanningen är att kameran låstes in tillsammans med alla andra grejer, jackor, skor, väskor osv. Jag hade ju tänkt att jag skulle fota, om inte alla så åtminstånde några av cellerna. Men när jag fick höra att men skulle tömma fickorna på grejer eftersom man lätt kunde tappa saker i cellerna, speciellt i bollhavet, och ha sönder saker, så jag tordes inte ta med den.

 

Jag hade riktigt roligt. Mitt lag bestod enbart av tjejer, tre stycken var vi. Efter ett litet tag hade man kommit in i det hela och kastade sig in i cellerna med liv och lust. Att jag dessutom är väldigt tävlingsinriktad och engagerad fick det hela att bli ännu roligare…för mig iaf. Jag vet inte om mina lagkamrater hade riktigt lika kul som mig. Aja, att jag hade kul var ju huvudsaken för min del. Ego, ja lite.

 

Den grekiska buffén var…inte särskilt grekisk tycker jag.

·        En sallad med rödlök

·        potatisklyftor

·        kyckling (utan några kryddor, wtf?)

·        något slags kött (kan ha varit fläsk eller så)

·        tomathalvor med galet mycket oregano på.

·        Just ja, en smörgås till fick man också

Man hade väl kunnat slänga i några oliver och lite fetaost i salladen åtminstånde.

 

Idag har jag även lite ont i revbenen och ena armen. I en av cellerna, Djungelcellen, så skulle man nämligen svinga sig över ett vattendrag med krokodiler. Så i bästa Jonny Weismüller-stil så kastade jag mig från kanten, till lianen/repet och svingade mig över vattendraget på ett så stilfyllt sätt att man fick tårar i ögonen. Efter att ha sett till att de andra tjejerna kom över så klättrades det lite och sen kom ”cylindern”. Tre avloppsrör som snurrade åt alla håll samtidigt.

 

 Första gången gick det jättebra att komma över men då misslyckades en av de andra tjejerna. Nästa gång vi skulle testa så gick det inte fullt så bra. Jag hade nästan kommit hela vägen över till den andra sidan då röruslingen började snurra. Det var bara att hålla fast sig för kung och fosterland. Detta fick till följd att jag snurrade runt röret och hängde sedan där som en liten orangutang. Jag tänkte att jag skulle kunna fortsätta klättra på rörets undersida (tävlingsinriktad var det ja) men se det gick inte alls att ta sig upp på plattformen då. Det var bara att erkänna nederlag och dråsa i backen. Det gick bättre nästa gång. Tja, detta var bara en av cellerna. Vid närmare eftertanke så är det kanske bra att jag inte hade någon kamera med mig.

 

Det enda som var lite tråkigt med gårdagen var att det liksom inte blev något avslut på kvällen. Det rann liksom ut i sanden. Hux flux hade alla gått ut och var på väg hem. Snopet liksom. Men aja, sånt händer. Hade gärna tagit en öl (eller nej, inte öl…aldrig öl) och lite eftersnack för att se hur det hade gått för alla andra lag. Oh well, next time.

 

Nu ska jag ta och glo lite på dumburken.

Trevlig fredag till er alla.


Dessa eviga telefonköer. "Tyvärr är alla våra handläggare upptagna men du plaseras i kö...du har plats nummer ett" Att ha plats nr 1 i över 25 min är lite för mycket för min del. Alltså lade jag på luren och nu ska jag iväg och handla.
Varför jag satt i telefonkö? För att jag saknade det så mycket.. Nä skämt å sido. Routern funkar inte och det är ingen höjdare att sitta i tvättstugan, på golvet dessutom, när man ska ut och göra något på nätet. Mycket därför som det knappast blir några uppdateringar från mig numera. Aja, vi får se om jag orkar med lite mera telefonkö när jag kommer hem.

Over and out, bokstavligt talat.

RSS 2.0