Sova + sol =so sweet!

Jistaness så länge jag sov idag. Klockan var ett när jag vaknade. Eller tja, jag vaknade vid elva först men lyckades somna om. Jag hade säkert kunnat fortsätta sova om jag hade legat kvar i sängen. Den var ovanligt skön måste jag säga.

Men jag tvingade mig upp ur sängen och drog i mig lite frukost. Efter att ha tittat några minuter på "Mars attacks" så vann rastlösheten. Jag snörade på mig gympadojjerna och gav mig ut i solen. Det blev en rask promenad på en halv mil. Härligt men nästa gång får täckjackan stanna hemma.

Vilken skillnad det var att gå i skor istället för kängor. En skillnad på tre minuter per kilometer. Inte illa måste jag säga. Väl hemma blev det lite armhävningar och lite plankan. Imorgon, om orken finns, så blir det en comeback på gymet.


...

En fullkomligt värdelös natt har äntligen tagit slut. Jag vet inte vad det är som har hänt men det känns som om allt det glada och positiva försvann iom operationen eller någonstans där runt omkring. Kanske satt det glada i hjärtat för det verkar vara borta för tid och evighet.

Nu ska jag sova. Slumra in i trygg förvissning om att den här dagen (natten) aldrig kommer tillbaka igen.

En mask, en mask, ett kungarike för en mask. :-/


Inte tillräckligt Långfredag

Idag blev det en riktigt bra och trevlig dag. Träffade på Ylva idag. Det var evigheter sedan vi sågs sist så det var jättetrevligt. Det slutade med att hon, jag, Mariana, Mona, Marcus och Kalle satt i solen och pratade. Undertecknad fick givetvis avstå både cider, kask och annat som bjöds. Efter några trevliga men kalla timmar i solen så rullade Lilla Blå till Norrskedika.

I Norrskedika väntade lilla Lukas, ja och mamma och pappa så klart. Väl där så visade det sig att Dalefurorna var där också. Det slutade med att det blev spontan släktträff. Sussie, Björn, Robert, Elinore, mormor, morfar, mamma, pappa, Lukas och så jag. Jättetrevligt!

Och nu: lite bilder från dagen.

Jag och Lukas ♥

Vackra tulpaner

Coola killen i fräsig mössa ☺

Dalefurorna

Kusin Elinor, jag & Lukas

Och jag lyckades få med ett leende på bild :D


Prat

Det pratas mycket om vikt, godis, träning och övervikt på jobbet just nu, med betoningen på övervikt. Och jag har just ätit en snickerskaka och är halvvägs genom en brownie (Ida fyllde år i lördags). Nu är jag totalt osugen på att äta upp den. Ångesten sätter tänderna och klorna i mig nu. Usch :(


Promenad

Tog en liten söndagspromenad idag. Det var så soligt och fint ute. Synd bara på de kalla vindarna. Snart måste väl någon fingra lite på termostaten och dra upp värmen va? Ruggigt men vackert var det iaf.


Gårdagens Earth hour

Såhär såg det ut hemma hos mig under Earth hour. Eller tja, det såg ut såhär tills ungefär två minuter efter att bilden togs. Sen gick brandvarnaren igång och tjöt för kung och fosterland. Jag fick kasta mig fram och utföra ett snabbt släckningsarbete. Efter lite viftande och luftbyte så slutade brandvarnaren att tjuta.

Resten av kvällen blev genast mycket bättre och mycket tystare.

Nästa Earth hour får jag nog ta det lite lugnt och inte gå all-in på stearinljusfronten :)


Burrr...

Idag är det inte varmt ute och definitivt inte varmt inne heller. Säger bara en sak: Kung Bore, lägg av nu!!!


Gick inte så bra...

Jag började skriva det här inlägget i förrgår men det blev långt, intensivt och oerhört detaljerat. Allt eftersom inlägget växte fram insåg jag att inte skulle kunna lägga ut det här. Det blev för personligt. Därför hamnade det i den andra bloggen. Jag ska göra ett nytt försök att sammanfatta vad jag har gått igenom... Kanske idag, kanske imorgon, kanske någon annan dag. I ärlighetens namn vet jag inte när jag orkar skriva igen men någon dag blir det.

Nytt år, nytt hem, nytt liv.

En lång frånvaro. Det har hänt mycket, så otroligt mycket. Jag vet knappt vart jag ska börja. Från början brukar ju vara det alldra enklaste. Eftersom det har hänt så mycket så blir det en sammanfattning av allt. Ok då kör vi.

Nytt år, nytt hem, nytt liv
Japp, jag är numera singel. Jag var tvungen att lämna mitt älskade hus. Dels för att jag inte hade ekonomin att kunna bo kvar själv och dels hade han barn sedan tidigare så även om jag hade haft råd så skulle han ändå ha fått huset. Just för att han har ungar med någon annan. Bitter? Lite faktiskt. Jag älskade mitt hus. Det var min trygghet som jag lagt ner så mycket tid, pengar och kärlek på.
Jag har fått tag på en lägenhet som jag bor i just nu. Den är en tillfällig lösning. Jag kommer inte att kunna bo kvar här så länge. Varför? Jo, det knäpper och smäller så illa i element och ledningarna att jag inte kan sova. Hyresvärden verkar inte kunna göra något åt saken. Att inte få sova gör inte livet lättare. Det är en viss skillnad på att bo i ett hus på 146kvm + 38kvm garage till att få plats på 59kvm. Särskillt eftersom 80% av sakerna var mina.
 
Nå det var det. Nu den tyngsta biten men det får bli ett eget inlägg.
 

RSS 2.0