Hyckleri

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över dessa dagisfasoner. Jag tror jag nöjer mig med att sucka uppgivet och himla med ögonen. "Duktig duktig duktig" Tsss, jag tror jag kräks! (himlar åter med ögonen och rycker på axlarna).

Slut och över

Japp, nu är det bara timmar kvar av den lediga helgen. Två hårda pass på gymet, större delen av en dag med lille Lukas, mycket tvättande och diskande och fem timmar av trädgårdsarbete (beskärning av träd, trimning av häcken, fake-berberisbusken, syrenen, spiréan, rosenbusken & allmänt krattande). 

Dessutom har jag fixat en längre skarvsladd till motorvärmaren, ett grenuttag till samt två timers. Och jag märker just nu att de inte är fullt så tysta som jag trodde. Det klickar från den och det är liiite irriterande (mycket, mycket, jäääävligt mycket). 

Nu blir det en dusch och sedan är det nästan dags att göra sig i ordning inför morgondagen. Förmiddagsskift med allt vad det innebär. Och som en extra bonus så är det jag som kör. Upp liiiite tidigare. 
Oooo, sa jag att jag fixat ett nytt duschmunstycke också? Tre inställningar: normal, soft och massage. Den ska invigas nu ☺

En kort uppdatering

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Det blir ju så ibland hehe. Under tiden så har det hänt lite, mest i huset så klart. För nu så är det färdigtapetserat på ett bra tag framöver ❤❤❤ Hurra hurra hurra!!!

Det enda jag har kvar att tapetsera nu är lilla sovrummet men eftersom jag kommer att behöva det som "målarrum" när jag ska slaska färg på listerna så kommer det att dröja ett tag. Det känns så förbaskat skönt att det (nästan) är färdigtapetserat ☺ 

Nu ska jag rikta in mig på lister till golv och tak och införskaffa nytt golv. Jag fasar lite för det här med att leta lister och kapa dem rätt och hej och hå men jag hoppas på god hjälp från pappa. Det går nog bra. Jag menar, jag har ju klarat det hittills så hur svårt kan det här vara. 

När det är klart så ska jag väl förhoppningsvis få upp taklamporna. Fortfarande inte det minsta lilla nöjd där inte. Grrrrrrrr!!!
Min tidsplan, att det skulle vara klart innan jul, har ju liksom spruckit men det gör inget. Det är bara att fortsätta. Förr eller senare blir det ju klart ☺

Aj!

Jag säger bara träningsvärk! 

Igår fick jag den "briljanta" idén att köra maxvikt på allt. Kändes bra just då även om jag kunde konstatera att tre månaders frånvaro verkligen sätter sina spår och att det kommer att ta ett tag att komma tillbaka till nivån jag var på i augusti. Men ingenting är omöjligt och skynda långsamt kan vara bra för lederna. 

Igår kändes det som sagt toppen på gymet och på kvällen återgick jag till mitt tidigare mönster: jag somnade i soffan. Idag känns det verkligen i armarna att jag maxade vikterna. Men det blir nog bra. Ikväll är det inte armarna utan benen som ska användas. För ikväll är det firmafest! ☺

Ska det vara så svårt att förstå!?!

Idag har det varit föreläsning på UKK. Föreläsningen handlade om kommunikation och hette "Ska det vara så svårt att förstå". Föreläsarna var Pia Johansson och Elizabeth Kuylenstierna och jestaligen så bra det var! Pia & Elizabeth var pålästa, engagerade, hade bra publikkontakt, var ett nöje att lyssna på och gav många tankar och funderingar. Jag tycker att den där föreläsningen borde vara obligatorisk för...alla! 



Vid pausen uppmanades vi att prata med andra än de som vi var där med samt att byta plats när vi kom tillbaka från pausen (innan hade vi fått i uppgift vända oss om och presentera oss för den person som satt bakom oss samt att ge en komplimang). 

Sagt och gjort. Efter att jag fått en kopp te och en muffin så gick jag till ett bord där tre damer stod och pratade och introducerade mig helt enkelt. Och så började vi prata. De var från Lantbruksuniversitetet och var löneadministratörer. Jag pratade med dem en kvart eller så och sen letade jag upp resten av skiftlaget som hade hittat ett bord längre bort i lokalen. 

Efter pausen skulle vi byta plats så skiftlaget satte sig närmare dörren den här gången. Jag gick "all in", bröt mig loss från gruppen och satte mig på en annan rad bredvid en kille som visade sig jobba på Svenska kyrkan. Per hette han och för extra brownie points hälsade jag även på nästa kille som även han var från Svenska kyrkan, Kristoffer. 

Som en liten extra bonus så gjordes en gruppövning där de behövde sex män och sex kvinnor på scenen. Gissa vem som var väldigt frivillig och väldigt snabb upp på scenen. Japp, Matte. Jag var god två 😇 Jag är så stolt över min kollegor! Fyra av de tolv som var på scenen var från mitt skiftlag ☺ :D Jag, Matte, Ida och Johnny. Vi gjorde en rolig samarbetsövning och sen var föreläsningen nästan slut. Tre timmar bara försvann!

Elizabeth & Pia lär oss att kommunicera och förstå

Efteråt så gick några av oss och åt på restaurang och de andra åkte hem. Vi gick till en mysig thairesturang jag aldrig prövat tidigare. Maten var fantastisk! Jag skulle lätt ha kunnat stanna kvar flera timmar till om det hade varit liiite varmare där inne. Deras efterrätter ska tydligen vara väldigt goda men vi var så mätta att vi knappt fick i oss te & kaffe. Jag hoppas att jag kan prova efterrätterna någon annan gång. 



Koh Panang levererade!


Till och med toaletten var spejsad

Jag kommer helt klart att göra ett återbesök

Tack för en fantastisk dag och en ännu bättre kväll. Det här gör jag gärna om ☺❤☺❤☺❤

Siffror och bokstäver

Idag blev det en dyyyyr dag 😳 Jag gick upp tidigt och hängde på låset till gymet, nåja nästan iaf. Men jag fick mig ett redigt benpass iaf. Sen en dusch, snabbt hem, i med lite kvarg och så ruscha iväg till Beauty 4 Both för en ansiktsbehandling. 

Gudars så underbart skönt det var. Att gosa ner sig under ett duntäcke och bli omhändertagen av duktiga Emelie. Ansiktsmask, portömning, massage, fix av fransar och ögonbryn. Det var ytterst motvilligt jag lämnade massagebordet. 

Eftersom jag inte hade någon tid att passa så strosade jag runt lite och hittade en jacka som var väldigt svår att hänga tillbaka. Jag lyckades men vem vet hur länge jag klarar av det här med att låta den vara...

Snygg, skön, så perfekt åt mig...

 Väl hemma så var det bara att fortsätta med hallen. Den är nu spacklad och imorgon ska det tapetseras där. Lite middag och sen fick jag finbesök. Förbaskat trevligt! En liten pratstund och sen begav vi oss till kvällens höjdpunkt... Lingerie-party!!! Eller BH-party som det heter på svenska ☺

Där fick vi lära oss hur en BH ska sitta egentligen. Och jösses vilken skillnad det blev när man provade en BH som satt rätt. Jag har alltid trott att jag var en 80B. Det var jag inte alls. 70D är tydligen jag. 

Jag åkte ju dit med inställningen: "Jag ska inget ha!" 
Är det något jag har så är det underkläder. Men tji vad jag bedrog mig. Visst har jag underkläder men nu inser jag ju hur få av dem (BH:arna) som faktiskt passar. Så efter massor av velande och inte så lite ångest så beställde jag en ny, fantastisk, underbar och snygg BH som sitter som en dröm. Och så måste man ju ha en underdel till den vansinnigt snygga BH:n så blev det två sånna med. 

Jag har fortfarande lite Ågren när jag tänker på priset, på hur mycket färg, tapeter eller lister man kan köpa för alla pengar jag har "slösat bort" men å andra sidan...hur ofta köper jag något åt mig själv.  Nej, just det. Men ändå...

Jag ser verkligen fram emot att få hem godbitarna dock ☺❤☺❤☺❤

Bildlar

Jomen två bilder kan jag väl bjuda på från en fantastiskt rolig kväll ☺ Enjoy ☺

Skrämmande snygga

Några av festdeltagarna 

Hoppas att det blir en lika rolig fest nästa år 👍

Typiskt

Kommer alltid på det här med att göra inlägg precis innan jag ska sova. Dumt så det stänker om det. Aja, i all korthet så hade jag jättetrevligt på Halloween-festen hos Ida och Jakob och innan det kom Stockholmssläkten förbi och hälsade på. Däremellan dök min gamla granne från tiden på Smedjegatan upp med tre tavlor som jag köpt av henne. Ett fantastiskt bra flyt på den dagen. 

Det var väl kortfattat och bra va? Jag utlovar inga fler inlägg på det ämnet eftersom jag oftast brukar glömma bort och sen händer det saker emellan som känns intressantare och tja... Men nu har jag iaf nämnt det. Nu ska jag och min huvudvärk sova lite. Förhoppningsvis är den borta imorgon och har jag tur kanske kroppen håller för lite träning också.
Natti natti ☺

Första november

Jag somnade som en stock igår. Märkte inte ens att jag fick meddelanden och grejs på mobilen. Halsen känns inte bättre nu utan snarare tvärt om. Klockan är snart elva och jag har fortfarande inte klivit upp. Det om något är ett tecken på att jag inte mår bra. Snart tolv timmar i sängen. 

Jag började vakna vid sex-sju tiden men somnade om hela tiden och fortsatte med det till strax före tio. Nu är chansen att somna om väck så det är väl bara att kliva upp och genomlida dagen.  Nåja, lite frukost och mycket te får det bli nu. Alvedon, ibumetin och en film på det. 

RSS 2.0