Trött!

Natthelgen är avklarad. Jistaness så skönt. Det jag inte riktigt räknat med var att hyresvärden skulle ringa och fråga om de kan komma och visa lägenheten för en tjej idag eller imorgon.

Så jag får väl ta och slita mig upp ur sängen nu för att städa lite. Har fem maskiner med tvätt som hänger på tork i lägenheten sedan igår. Uuuuuuuu, det här var inte vad jag kände för just nu inte. Nyvaken och allt...
Nåja, upp och hoppa så kanske man vaknar till liv igen och då går det nog bättre.

Och som lök på laxen, grädde på moset, salt i såren (?) fick jag just ett påminnelsesms om att jag ska till tandläkaren imorgon förmiddag.
Den här "morgonen" går från klarhet till klarhet.

Näää, upp var det ja. Jag kan ju iaf titta på det soliga fina vädret ute genom fönstret medans jag städar.
Zzzzzzzz....

(Och nu jävlas bloggappen också och vill inte publicera det här. Fantastiskt!)


Natttankar

Mitt i nattskiftet. De är mycket som händer för tillfället. Jag har ju blivit husägare och jag håller på att rusta kåken för fullt.

Alla innertak har blivit skrubbade med målartvätt och två av rummen (sovrummen) har blivit målade två gånger med specialfärg som är nikotinbeständigt. Den förra, och enda ägaren, rökte inne så jag måste använda färg med en "spärr" så att nikotinet inte blöder igenom den nya färgen. Vardagsrummet har blivit målat en gång och behöver bara en strykning till. Det får bli på måndag eftersom jag har tvättstugan imorgon.

Utöver huset och jobbet så försöker jag hålla igång med träningen så gott det går. Tyvärr hamnar det ju lite på efterkälken och de märks direkt. Mitt knä blir bättre av att inte springa eller powerwalka men mitt midjemått blir betydligt sämre. En svårhanterbar balansgång. Nå, när jag väl är inflyttad så får jag lägga mera fokus på det här med träningen igen.

Annars då? Inte mycket. Det är som det är så att säga. Just nu så förbereder vi inför en bastukväll med jobbet. Ihopmeck och genomgång av spellista samt potentiell provspelning av sällskapsspel ligger på "att göra-listan". Två av grabbarna ska ut och fiska "så vi har något att äta också". Jag tror jag kommer att ta med mig en sallad eller något liknande bara utifall att 😋😊


:-D

Klickar gilla där jag dårå ;-)


Strax efter 08:00

Har varit vaken sedan kl 06:00... Jag jobbar eftermiddag idag och har sovmorgon. Det känns som om det kommer att bli en skräpdag. Kom igen nu världen, motbevisa mig!


Just saying, hon...

Physical attraction is common but mental connections are rare. Relationships last longer when they’re based on mental connections!


Hahaha...? 😄 :D

Ikväll blev jag utskrattad pga mina "snygga" arbetsbyxor av min kära mor.
- Men vad är det du har på dig?!? Moahahaha...
- Skratta lagom, det är dina gamla brallor.
- Ja jag kunde just tänka mig det (fortsätter att skratta).

Hur kan man ha annat än kul i min fantastiska mammas närvaro? Tusen tack för hjälpen ikväll!

Första bilden, de fantastiska byxorna. #2 actionbild från listrivning i vardagsrummet.


Irritation & uppgivenhet

Konstaterar bistert att det skjuts för lite i vårt land. Måtte detta vara sista rycket med idioter för den här säsongen, och för min del för alltid.

Hur i helvete kan man vara så nonchalant som fotgängare att man vägrar släppa fram en ensam mamma med tvillingvagn utan tvingar henne att kliva ut i gatan med barnvagn och ungar. Och tro nu inte att det var några tonåringar eller några snorungar som betedde sig på det viset. Nejdå, vuxna människor i övre medelåldern.

Behöver jag ens nämna bilförarna, hur de parkerar och deras totala brist på respekt för alla utom sig själv. Lapplisorna lär ju ha fullt upp. Rena rama guldgruvan där ute ;-)

Och vägen till min gata var avspärrad så det var lögn i helvete att ta sig fram. Jag fick parkera på samma ställe som på midsommarafton (och det var ju lagom kul redan då) och gå hem. Jag hade tur som hittade en lucka där. Sista platsen. Väl hemma såg jag att det fanns två platser här men det hade man ju inte ens kunnat gissa sig till.

Nu hör jag hur regnet börjar smattra mot fönster och tak så snart borde väl folkmassan här utanför tunnas ur lite. Fast att traska i regnet till bilen känns ju sådär det med. Ett riktigt skyfall tror jag bestämt. Himlen är INTE oskyldigt blå!

Lite som den perfekta avslutningen på en riktig skitdag. En sån där dag som man bara vill glömma. Det känns fortfarande som om någon pressar tummarna mot luftstrupen och försöker kväva mig. Så har det känts sedan åtta imorse. Jag är så less på att må så här :'-(


RSS 2.0