Bildbevis


I väntan på personalfesten

Tända ljus, godis, musik och lite att fukta strupen med. I väntan på att julbordet/personalfesten ska börja.


Men va f...

Nu börjar blogg-appen muppa sig direkt. Känner mig nåååågot irriterad. Aja, det löser sig...kanske, inna jul eller nåt.

Nytt och fint

Så här fint blev det i sovrummet när de nya nattduksborden kom på plats. Mycket nöjd! Björkträet på ovansidan kommer inom sin tid att mörkna och bli mera likt nyansen på toppen av sänggaveln. Den har ju några år på nacken så det lär väl ta ett tag men den som väntar på något gott...eller i det här fallet: fint :)


Test

Måste bara göra ett, för mig, oerhört efterlängtat inlägg. Nämligen det första från min nya mobil :) Det blev en iPhone som sagt. I'm a happy bunny now :D Jag har vissa problem med tangentbordet för tillfället men övning ger färdighet sägs det. Så, med hopp om bättring...so long så länge.

Tjolahopp

Jag finns fortfarande. Det blir väldigt lite skrivande för tillfället men väldigt mycket tänkande. För mycket tankar och ingenting som lämpar sig att skriva om. Resultatet blir som synes väldigt lite aktivitet på bloggen. Åsså är det ju november, kommer alltid att skylla på det hehehe.
 
Meeeen nu till något roligare. Ligger hemma i soffan och pillar på nya älsklingen. Räknar dagarna tills det blir mera aktivitet. Så trist att bara ha ett tomt skal framför sig när man vet att det finns så mycket potential. Jag bidar min tid i väntan på ljusare dagar :)
 
Nyfiken? Jag har blivit med iphone! ♥ Yes, jag har äntligen köpt en ny mobil. Inte en dag förtidigt. Eftersom jag vill behålla mitt nummer och dessutom byta abonemang och operatör så kommer det att ta några dagar att avsluta mitt konto med den gamla operatören och överföra mitt nummer till den nya operatören. Men snart, snart, snart.
 
Då hoppas jag att det ska bli andra bullar på både blogg och twitter. Lättare att komma åt och betydligt enklare att lägga upp bilder. Tänk så skönt att inte behöva plocka fram sladdar och kamera eller mobil varje gång man vill lägga upp en bild. Kan bli bra det här :)

Mmmm

Så mycket att säga och samtidigt ingenting. Så kan det vara ibland. Jag låter funderingarna snurra vidare, i turbofart som alltid. Faster-stronger-harder-scoter lixom.

Får sätta mig och försöka nysta i det här någon gång snart, eller åtminstånde försöka hitta en ände att börja nysta från och lösa alla knutar. Inget litet projekt och deffinitivt inte lämpat för natthelgen. Ännu en sak på min To-do lista. Som om jag behövde fler. Aja, det är kul med mycket att göra...eller?

Här vilar en förbannelse av höst

Fast i år verkar den inte vara lika illa som tidigare. Kanske är det för att sommaren liksom aldrig kom igång och övergången blev minimal. Vad vet jag. Men nu börjar det märkas att dagarna blir kortare, temperaturen sjunker och vinterdäcken är på. Höst har åter igen gjort sitt intåg i våra liv. Men vad hösten inte vet är att jag har planerat ett motdrag. Och inte bara ett motdrag, nej ett genidrag rent ut sagt.
 
Idag var jag och bokade mig en liten mini-spa tid. Eller tja, spa och spa. Det kommer att bli ansiktsbehandling, massage och brynfix. Ok det där sista är inte precis njutbart men det blir fint iaf. Jag älskar att ge mig själv sånna daga. Små lyxpresenter till mig själv. Jag blir sååå avslappnad då. Och så har jag har försökt se till att jag varje vecka har något att se fram emot.
 
Nästa vecka blir det bastu och badtunna med skiflaget. Sen veckan efter plastparty (ja, jag är officiellt gammal jag vet!) .Veckan efter är det dax för min lilla spasession ♥. Ytterligare en vecka senare är det dax för personalfest, fast tyvärr inte den stora eftersom jag jobbar då. Men den lilla blir säkert trevlig ändå. Vecka 49 har jag inte lyckats få in någonting i kalendern än men det finns gott om tid. Kanske en filmkväll om det finns nån som är intresserad och kan tänka sig att ställa upp. Vecka 50 är det både Lucia och premiär på "The Hobbit" som jag gärna vill se.
Låter som en bra början det här. Och det blir adventspynt, och bak och bök och stök. En julafton och sen en nyårsafton i glädjens tecken. Jag ska se till att slutet på året kommer att bli fantastiskt, om jag så ska stryka med på kuppen hehehe. 
 
Hur ser din höst ut?

Sent men det är tanken som räknas

Happy Halloween :D

RSS 2.0