Men va f...

Något fel måste det vara. Jag kom hem igår och kände mig lite trött. Tänkte att jag skulle vila lite sen gå ut en sväng och sist fixa till fotona och lägga ut några av dem. Läste ca 20 min och sen snurrade det till i kolan. Tänkte att man kanske skulle piggna till av att gå ut. Sagt och gjort, gick och hämtade posten och kände mig nästan fysiskt illamående. Knäna skakade och det susade i skallen.
Kröp till kojs och sov till 22:00, pratade med älsklingen en timme och sen slocknade jag och sov tills väckarklockan ringde (med undantag för några vakna minuter runt 04:00).

Ingen middag, ingen tandborstning. Illa illa.
Planerna på att besöka lillebror gick i stöpet även de. Nåja, bättre lycka idag.

Wohooo

Titta, ett inlägg till, på direkten. Dra mig på en liten vagn!
Jag tänkte testa att ändra layout. Kanske inte den snyggaste jag någonsn sett men jag har ingen aning om hur man pular ihop egendesignade headers och jag ville verkligen ha en vit bakgrund. Om någon kan förklara hur tusan man gör, utan att bli allt för überteknisk, eller tipsa om någon sida med design-for-dummies så vore jag redigt tacksam.

Nuuuu blir det frukost

Oj, har jag en blogg?

Hoppsan. Nu har jag varit på rymmen i verkligheten igen. Det har varit fullt upp på senare. Ibland käns det som om det är så mycket som har hänt att man inte riktigt vet vart man ska börja. Sen blir det så mycket att man struntar i det. Jag måste säga att jag är väldigt imponerad av de bloggare som skriver varje dag, för att inte tala om de som gör flera inlägg varje dag. Hatten av för er. 

Jag har iaf varit på två konferenser, en på Rånäs slott och en på Söderfors herrgård. Som vanligt hade jag kameran med mig och mycket bilder blev det. Det enda som är lite tråkigt med att knalla omkring med en kamera i högsta hugg är att det knappt finns några bilder av mig. Men tur som man har så man kollegor som också har kameror. Eller tja, tur och tur föresten... Några av de där korten borde verkligen raderas hehe.
Jag tänkte försöka mig på att slänga ihop ett litet inlägg med bilder därifrån så fort jag sätter mig vid laptopen där hemma.

Annars har jag varit sjuk. Förkyld och jäklig med lite ont i halsen också. Och som ett slags grädde på moset så fick jag någon slags inflamation i tandköttet. Jag kan för mitt liv inte begripa hur det gick till. Det kunde inte tandläkaren heller men han gissade att det kunde ha något med förkylningen att göra. Hummm, jag har varit förkyld många gånger men det har aldrig blivit såhär förut. Tandköttet svullnade upp både i över och under käken. Det ledde till att jag inte kunde äta som vanligt. Satan i gatan så ont jag hade! Inte ens mjukt bröd fick jag i mig när det var som värst. Det har blivit en hel del soppa och filmjölk kan jag ju avslöja. När man tittade i spegeln såg det nästan ut som om tänderna hade försvunnit, haha. Helgalet! Massvis med tandkött och några små duttar till tänder, uuuugly!
Lite tråkigt att jag fick dras med det här under konferenserna. Maten på slottet var nämligen helt UNDERBAR! Tack och lov kunde jag äta det som serverades även om det gick väldigt långsamt. Tack och lov för smärtstillande säger jag :)

Nä nu är det frulle dax, får se om det kan bli fler inlägg idag...host host.

April april

Ledig.
Ett härligt ord. Jag har varit ledig i en vecka nu och det känns toppen. Var har jag haft för mig då? Tja, lite det och sånt. Hade några härligt soliga dagar. Plockade fram cykeln och pumpade i luft i den, tog en liten cykeltur med K, var ner och hälsade på brorsan (fast inte under cykelturen förståss), var ute och gick, hälsade på mor och far, städade lägenheten och lite sånt.

                            
              Hittade båt hos bror             Pärlan har fått luft                      Hyacinter                              

                            
                                                                  Islossning - rasande vackert

Jag har till och med varit på ett tupperware party - så nu är jag officiellt gammal. Jag minns när jag var liten så var min mamma på plastpartyn och det var bara en massa gamla tanter där. Och nu måste jag väl vara en av dem.

                             

                                      Precis såhär såg det ut i söndags hehe. Tusen tack til Lisa

Och här ett bevis för att det finns hopp för framtiden (för mina krukväxter iaf)

                                  
                                                                 Den har överlevt ett år till + en delning

Nu ska vi tända grillen. Ha en bra kväll gott folk
Pöss


RSS 2.0