Are we human or are we hamster

Så har ännu en dag rullat förbi tämligen obemärkt. Igår var det fredag den 13:e och inget olycksbådande hände. Tvärt om får jag lov att säga. Jag fick lite extra jobb över helgen vilket kommer att generera en extra vecka i ledighet. Bra att ha i sommar, inte för att man har så höga förhoppningar på sommaren längre men ändå.

                                                                           

Idag är det Alla hjärtans dag, åtminstånde i 45 min till. Dagen som klyver de flesta. Jag kan inte förstå att det ska generera så himla mycket känslor. Antingen hatar man den eller tvärt om, allt enligt tidningarna.
Så vad har jag då gjort på denna kärlekens högtidsdag. Jag har sovit.

Var vaken mellan 12 och 16 då jag pulade lite med datorn. Rensade lite i musiklistorna och så. Sen sov jag igen. Jag vaknade lite innan Melodifestivalen började. Och den var ju...melodiös eller nåt. Jag såg inte den första deltävlingen så jag vet inte om det var bättre eller sämre. Känns som om det börjar bli väääldigt många delmoment. Det ska röstas hit och dit och räkneverken ska nollställas och sen ska det röstas igen och igen. Det ser ju inte ut att vara så billigt att rösta heller. Jag vet inte hur mycket som går till röda korset eller rädda barnen eller vilka det nu är som gagnas av omröstningspengarna per samtal men det är det säkert någon annan som har koll på.

Om jag inte har nämnt det så går sagan om duschkabinen vidare.
Den har ju gått sönder och min hyresvärd har lagat den...med plastic padding. Hummmm, gissa hur länge det höll. Alla som gissade på 1-5 duschar gissade rätt. Den brakade till någon gång under andra eller tredje gången.
Så jag ringde hyresvärden som iiiilade till min undsättning så att jag inte skulle behöva använda stövlar och vada omkring i efter att ha duschat. Ellert tja, ilade och ilade. Jag vet inte om man kan kalla ett uppdykande 5 dagar senare för att ila precis.

                                    
                                                                         Den "lilla sprickan"


                                   
                                         Varför han inte använde vattenfast färg är för mig ett mysterium...

Nåväl, är allt bra nu då frågar ni kanske. Ny duschkabin? Alla problem lösta?
Inte precis. Han upprepade vad han sa sist. Det var ungefär något i stil med:
"Jag vill inte slösa pengar på en ny duschkabin. Jag tänkte renovera badrummet 2010 så det får hålla tills dess."
Jag är inte helt säker på att min duschkabin är införstådd med det.. Om det går sönder igen så ska han riva ut den så får jag stå på golvet och duscha. Emmm, jaha och den här lilla detaljen med avloppet då????? Jag får helt enkelt hålla tummarna och hoppas på att kabinen håller för annars blir det inte kul.

Annars har jag försökt att få lite mera ordning i min dator utöver musiken. Har defragmenterat skiten ur den nu :)  Jag vet inte om det har blivit bättre, men det kan väl inte ha blivit sämre iaf...hoppas jag.

                                                                     
                                                                     Kul? Nej. Behövligt? Ja!

Ooooh, några minuter kvar. Då tackar jag för mig för inatt och önskar er alla en riktigt trevlig Alla hjärtans dag, vad ni än tycker om dagen. En av mina kollegor berättade att man inte har Alla hjärtans dag i Finland utan Alla vänners dag. Hur som haver, ha en bra lördag iaf.

                           
                                                                   Kram på er då rå' :)

Skor, skor, skor

Tidigare skrev jag ett inlägg om, i mitt tycke, knasiga skor. Och nu tror jag att modevärlden har gjort det igen. Var in på Aftonbladets och kikade lite och kunde inte låta bli att genast klicka på den här länken:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4377683.ab

Jag kan för mitt liv inte tycka att det är snyggt. Nej. Det går inte.


              Tänkt att det skulle vara en bild här då...


Och på tal om galna skor så kan jag inte låta bli att visa lite fler galna skodon som Månskensbonden har skickat till mig. Inget fel på kreativiteten hos en del men jag lämnas ändå med känslan av ett stort: Eeeeh va??? Hur tänkte ni nu då?


          Jaha, här skulle det vara ännuflera skokreatoner, dumma blogg.se :(  Inte jäklas med mig på det här viset!


Humpf, nu verkar det som om blogg.se totalstrejkar på uppladdningsfronten. Inte en enda sketen liten bild vill den lägga upp. Jaha, då får jag sitta här och vara förgrymmad ett tag och prova lite senare igen då.

Tisdag...tror jag

Nattskiftet är snart över officiellt iaf. Morgon med Smashing Pumkins råder just nu. Ååååå 90-talet...nostalgi.
Ser ut som om jag kommer att få ett lite längre nattskift än vad jag räknat med. Sjukskrivningarna har haglat in och vi har ingen som kan gå ut och jobba. I nuläget så kanske jag får jobba till 11:00 istället för 07:00. Inte så att man slår klackarna i taket men det ska nog gå bra...bara jag får en taxi hem.

Nä nu ska jag snoka runt lite i mina favvo bloggar innan det ringer ännuflera och sjukskriver sig.
Tjolahopp :)

Ööööö..ingen rubrik

Jag vet inte vad det är på g. Jag verkar inte kunna ta mig upp ur sängen längre. Visst, mycket av det är Ks fel men ändå. Motivationen att gå ner till gymet är lika med noll så sjukgymnastik har det inte blivit på flera dagar. Har lite halvångest över det.

Chefen sa på lönesamtalet att han (mer eller mindre) förväntar sig att jag ska söka till en gruppchefs possition som kommer ut i dagarna. Vill jag ens ha den? Vet inte riktigt. Skulle ju vara kul att testa och se. Man kan ju alltid tacka nej antar jag. Annars vill han att jag ska gå över till dagtid och bli kontorsslav. Jag har aldrig haft ett skrivbordsjobb i hela mitt liv. Är det något som verkligen lockar? Känns inte som det just nu men det är ju alltid något som man kan ha i bakskallen. Att bli insatsledare verkar förvisso ganska intressant...

Aja, skiftlagen blir i alla fall splittrade och det känns bittert när jag för första gången har hamnat i ett skiftlag som passar mig helt perfekt. Jag ser inte fram emot förändrigarnas vindar som kommer att blåsa om öronen snart. Synd att jag bara fick ett år av arbetsro. Suck.

Fick ett sms av Micke igår. Flygresan hade gått bra men hade enligt honnom varit dryg och lång (vad räknade han med när det stod 11tim flygresa på biljetten??? Hehehe) och att han nästan dog av värmen när han klev ur planet. Jäkla vekling. Jag längtar vansinnigt mycket till min semester. Bara 9 dagar kvar, mmmmmm :)

Åh vad jag hatar...

...kedjebrev och spam!!! Jag blir vansinnig på dessa helvetiska meddelanden som fyller upp min inbox, både på datorn och på mobilen.

Efter en, oftast lång brödtext som känns mer som knäckemacka än nybakat mjukt bröd, kommer:
Kravet: Om du har öppnat detta mejl, är du tvungen att skicka det vidare till 15 personer/vänner/tjejer innom x antal minuter..
Sedan Guilt tripen: Om du inte skickar det tillbaka till mig, tar jag för givet att du inte ser mig som din vän.
Och tillsist Löftet: Skicka det vidare och inom 5 minuter kommer ditt Livs Kärlek att ringa dig eller skicka ett meddelande.
I vissa fall bakar de även in Hotet: Om du inte skickar vidare meddelandet/bryter kedjan kommer du att få otur resten av livet.

Orden kan variera men andemeningen är den samma. Jag kräks på folk som drar ihop sånt här.
Och att folk dessutom verkar känna mig så dåligt att de fortfarande vidarebefodrar sån skit till mig är otroligt (det här får jag alltså de som enligt texten anser sig vara mina vänner).

                                         

Om du nu är min vän, skicka ett egenhändigt komponerat mail eller sms, kom över på en fika eller prova att ring...inte så svårt som det låter. Jag garanterar att jag kommer att bli gladare över det än när ni klickar på vidarebefodra på kedjebrev. Det jag har mest svårt för är den där gnälliga lilla meningen "Om du inte skickar tillbaka till mig tar jag förgivet att du inte ser mig som din vän".
Guess what: fortsätt att skicka det där till mig så är vi inte vänner längre! 

                                
                                                                         I dare you....

Sådär ja, då har jag gnällt färdigt för den här gången.
I övrigt sitter Micke & Janette just nu på planet ner till Thailand. Hoppas att de får en bra resa utan förseningar och förlorat bagage. Inte för att de har så mycket att tappa bort förståss. Micke sa att han skulle köpa allting där nere och att han bara slängt i shorts, t-shirt och något linne...och ett par strumpor. Man får väl hoppas på att han inte tänker resa comando.
Hoppas Janette får en bra resa ner. Hon har aldrig varit utomlands tidigare och var lite nervös över flygbiten när de var över till mig igår. Men nu är hon utrustade med både mp3, korssordsbok, tidningar och öronproppar så det ska nog gå bra. Hon har ju 11 timmar på sig att vänja sig hehehe.

Nu passar det minsan

Jahaja, nu verkar det funka...
Jag har försökt att skriva ett inlägg hur länge som hällst nu. Frustrerande! Och nu när det äntligen funkar har jag tappat all lust att blogga. Blaj!!!

Aja, istället bjuder jag på ca 10min av underbara Starwars...på svenska. Underhållande!
Den är inte ny och många har säkert sett den tidigare men likväl är den just...underhållande :)

                            

RSS 2.0