Attans bushosta!

När jag vaknade så var det med den sköna känslan av att febern har släppt. Det verkar ju gå åt rätt håll iaf men hostan är fortfarande kvar och näsan är alltjämt lika täppt.

Kom igen nu kroppen. Bli frisk! Jag längtar tillbaka till gymet och vill komma igång med träningen igen. Aja, det får väl hamna på "Att göra-listan" 2013 då.


Natti

Med den här bilden säger jagtack och god natt för ikväll. Det syns kanske inte men skenet runt månen var så starkt att det bildades en yttre ring runt den. Läckert! :)
Natti natti


Tungt

Idag är det tungt, så tungt. Att jag känner mig hängig och under isen totalt gör ju inte saken bättre precis. I morgon kommer säkert allt att kännas bättre men idag känner jag mig som en slokande blomma. Igår var vi och tittade på "Mammas pojkar" på bio. Det var en riktigt skön och sevärd rulle. Jag satt med ett leende på läpparna nästan hela filmen igenom. Och skratta, det fick man också göra. Så gå och se den, den är helt klart värt det. Nästa film jag vill se är "The Hobbit" men det får vänta tills efter nyår. Man måste ju ha något att se fram emot nästa år med. Och dessutom så hinner jag inte se den i år även om jag väldigt gärna skulle vilja. Nä, inatt vänder det hoppas jag. Sista natten man hostar och snörvlar sig igenom. Sista natten man undrar om man någonsin kommer att somna igen. Sista natten tankarna flyger och far utan stopp. Imorgon är en annan dag och den kommer säkert att bli kanonbra. Det måsta jag få tro.

Bekräftat

Tappade just favorithårklämman som gick mitt itu och fick inte fram en större känsloyttring än: "uhu". Inte ens ett litet "men sjuttsiken också". Mogen? Nej, sjuk. Räds nästan att plocka fram termometern.
Nu blir det stödvila i några timmar så kanske man piggar på sig lite. Rent av är jag kanske frisk imorgon.


Nääje!

Halsen, svalget, oförmågan att sova. Jag vet vartåt det barkar och jag har inte tiiid!!! Jag har ju för sjutton planer för morgondagen ju!
Tusan oxå. Jag hoppas, bönar och ber att det ska vara en 24-timmars grej och att det inte toppas med att man hulkandes kommer att sitta hukad över en porslinsstol inatt eller imorgon.
Hoppas, hoppas, hoppas som sagt...


God Jul och God Fortsättning

Ja nu har julaftonen glidit över i juldagen. Det är 364 dagar kvar tills den här dagen går av stapeln igen. Jag kan inte låta bli att undra hur den kommer att gestalta sig nästa gång.

Den här gången hade jag jobbat natthelg och var rysligt trött hela julafton. Med lite tur är jag kanske rent av ledig nästa jul.

På jobbet hade vi lite spontan julklapps utdelning runt midnatt. Tyvärr hann vi inte med något pepparkakshus som vi hade planerat. Vi får ta det en annan gång istället.

Här hemma i föräldrahemmet blev det en traditionell jul med Kalle Anka, släktträff, julbord, Karl-Bertil Jonssons jul och julklappar. Den som fick flest klappar var den som nästan inte var där. Min lille brorson ❤ Vi fick reda på vad han kommer att heta när han väl anländer. Det är ett jättefint och bra namn. Det låter helt rätt i mina öron.

Nu har klockan passerat 02:00 för ett tag sedan. För att jag inte ska misslyckas med att vrida dygnet rätt så får jag nog ta och krypa till kojs.

På det hela taget är jag väldigt nöjd med julen. God mat, släkten på plats och fina julklappar. Vad mer kan en flicka begära?

 

Tomten på jobbet

Julgranen 2012

Mina fina julklappar ♥


Idag fast ändå igår

Nu är äääntligen alla julklappar inslagna och väntar bara på att om några timmar ivrigt rivas upp. Vilken tid det tog. Att jag jobbat natt gjorde ju att allt tog så mycket längre tid också.

Så det här med att vi bara skulle ha en eller två julklappar dårå... Vi kan väl säga så här: jag har misslyckats kapitalt i år igen! Så det är väl lika bra att be om ursäkt i förväg.
Vad kan jag säga, generosity is a bitch.

Nu är klockan mycket, eller lite beroende på hur man ser på det hela. Jag ska leta upp kudden och spendera några timmar med den för gissa vad... I morgon (okok, nu) är det dan före dopparedan och jag har en lista på saker att göra som är lika lång som min arm. Nåja, nästan iaf. Natti natti eller god morgon på er.


X-mas shopping

Nu går juleshoppandet in på sen sista svängen. De viktigaste sakerna är fixade. Två saker får jag fixa när jag kommer hem idag och en har jag ta mig sjutton ingen aning om vad jag ska hitta på till. Nej, ingen julstress och press men irriterande är det lik förbaskat. Nåja, det kanske löser sig...som allt annat i mitt liv dårå, suck. Det blev en ljusning men det är egentligen ingen ljusning. Att bo på ett ställe som jag absolut inte vill bo på... Det är som att krama ur allt ljus och livslust ur själen. Ibland vill jag bara försvinna. Men det går väl över det här med.


Nattfunderingar

Med tanke på allt som händer i mitt liv just nu, alla besvikelser, alla nästan-men-inte-riktigt, alla så nära men ändå så långt borta, alla om... Så måste det ju hända något riktigt riktigt bra k mitt liv snart. Efter regn kommer sol sägs det ju. Jag börjar misstänka att jag kommer att få det redigt soligt ett tag framöver sen. Förmodligen resten av livet.
Karma, svik mig inte nu!


Ibland...

...är det svårt för faster att hålla i plånboken.


På tal om badrum...

Jag måste bara säga att det här är riktigt snyggt. Jag är visserligen stor anhängare av den vita stilen, ljust och fräscht är min melodi meeeeen... Såhär skulle jag helt klart kunna tänka mig att ha det i badrummet.


Kärlek!

Jag älskar min iPhone! Vilken fantastisk liten manick 😊 Ju mer jag lär mig, desto bättre blir det, precis som i övriga livet. Krafsplatta is tha shit!


Gårdagen

Vi blev inte många igår men vi hade kul ändå 😊 Det var skönt med en liten paus från vardagen och inte behöva tänka så förbaskat förnuftigt hela tiden. Förlora sig i minnena och kasta sig in i här och nu, totalt. Några bilder lyckades jag få till också. Tadaaaa...


På g!

Full tank i Lilla Blå, spolarvätskan påfylld och glykolen lika så. Efter en ansiktsmask, en hårinpackning och en dusch är det nu dags att dra in till Uppsala på återförening med några sköna ICTSare. Håll i hatten gott folk, det här kan bli kul 😊


Livstecken

Ett litet livstecken från mig, inte mycket mera än så. Allt är upp och ner och bak och fram. Jag har haft fullt upp med att hålla näsan över vattenytan de senaste två veckorna. Jag kommer att komma igen på inläggsfronten men nu är det som det är och följaktligen blir det som det blir.

Imorgon ska jag iväg på en liten återförening med gamla jobbet. Det ser jag verkligen fram emot. Tyvärr är det lite fel tidpunkt så här i decembertider för en återförening så vi blir bara knappt en handfull. Meeen det kan nog bli en trevlig afton med många minnen.
Som vanligt hoppas jag på det bästa...


RSS 2.0