Söndag och allt

Nu har jag hittat tillbaka hit igen. Det går lång tid mellan inläggen fortfarande. Kanske blir det ändring nu ☺️

Just nu har jag semester. Och vad gör jag? Jo, jag är på jobbet. Jag slutade jobba i onsdagsmorse. Sedan dess har jag varit ledig fredag och lördag. Nästa lediga dag blir på torsdag och då ända till på söndag. Sen är det tillbaka på jobbet igen som gäller. 

Man får ta vara på den lilla lediga tid som finns och göra det mesta möjliga av den ❤️ Hoppas att vädret stabiliserar sig och att våren får komma utan avbrott nu ☀️

Måndagskväll

Nu var det verkligen längesedan jag skrev något här. Det blir liksom inte av längre. Efter att Instagram, Facebook och Twitter har uppdaterats så finns liksom inte lusten att skriva något längre kvar. Jag har redan fått utlopp för allt ☺ Jag kanske skulle ta och lägga ut lite instagrambilder hör istället. Som ett livstecken eller något. 

Just nu ligger jag i soffan och tittar på "Skenet bedrar" och tar det lugnt. Natthelgen är över och all ork är på annan ort. Sopslut med andra ord. Det blev ett pass på gymet idag och igår blev det en promenad på 2mil. Det kändes i benen vill jag lova. Men det gick ovanligt bra för att vara legday. Nåja, vi får se hur formen (och vädret) är imorgon. Är det lika fint som i helgen så blir det nog en promenad i solskenet annars hoppas jag att orken räcker till ett besök på gymet. 

Ah, reklamen är slut. Nu fortsätter programmet. 
Tjingeling!

RSS 2.0