Sista april

Det ser ut som om det skulle kunna bli en fin dag idag. Solen skiner även om det är moln både här och där och det är redan över tio grader ute fastän klockan bara är nio. Tror nog att många människor får en toppen sista april. Själv jobbar jag natt så det blir en lugn dag hemma. Den ska ägnas åt att packa inför resan. Jag kan knappt fatta att vi åker på onsdag. Så tidigt på onsdag att det nästan är tisdag ;)

Jag måste verkligen ta och damma av resväskan idag. Och provpacka. Si så där en 10 gånger. Packa om och fundera på vad jag ska ha med. Jag är expert på att packa förmycket. Men den här gången har vi försökt att dela på en del saker så att inte alla tar med sig en hårtork, shampo och balsam och sånt. Det gör skillnad i väskan i slutändan. Gudars så vuxet och förutseende inte sant :)

Nu blir det en dusch och lite frukost. Vid elva så ska jag iväg och skämma bort mig med en ansiktsbehandling ♥ Det ska bli så skönt. Och det är ju bra att bli riktigt renskrubbad innan man åker iväg till solen. Det skulle vara underbart att komma hem med en solbränna men jag har inte riktigt rätt hudtyp för det. Jag blir röd, sen rosa och sen vit igen. Så någon strandpepparkaka kommer man aldrig att bli.

Nä, nu sätter vi fart. Mycket att göra idag som sagt. Frulle var det va?
Trevlig sist april på er!

Synkat

Yes, nu har jag synkat stegräknaren med datorn så nu är jag på gång. Det känns bra så här inför semestern eftersom jag hade tänkt att ta med den.

Men att synka den var inte så lätt som jag hade trott. Man skulle ju registrera stegmätaren och jag gjorde precis som det stod. Funka-inte-alls! Men när jag lade in stegräknaren som en annan modell än vad det stod att jag hade då gick det som en dans. Märkligt.

Så det blev en liten runda innan jag åkte till jobbet idag. På rundan snubblade vi över en utställning av gräsklippare. Då kom hundögonen fram.
"Kaaaan vi inte gå och titta på gräsklipparna. Vi behöööver ju faktiskt en sån"
Jo, vi gick faktiskt och tittade på dem. Hela vägen hem fick jag höra om Klippo, multiklipp, Huskvarna, uppsamlare och fan och hans moster. Den modellen som vi bara mååååste ha går loss på närmare 10 000kr. Aja, vi får väl se hur det blir med den saken...

Silva

Jomen det här var ju buslätt och logiskt liksom... Man kan tydligen koppla upp den mot datorn också. Den visar statistik och sånt tydligen. Det ser riktigt fint ut på bruksanvisningen iaf. Jag ska försöka hinna feppla ihop den med laptopen på måndag.


Kan bli bra det här...kanske...om det håller...eller nåt

Helgsmuff

Eftermiddagshelg betyder ju matlagning på och med jobbet. Idag blev det oerhörd fin helgmat. Oxfilé med potatisbakelser och sallad. Till det blev det en nötpaj till efterrätt. Skiftlag 3's grill & gourmet har numera en ny kock på skiftlaget. Han fick MVG med guldkant. Det var otroligt gott.


Jag fick hjälpa :) Potatisbakelser in tha making


Mästerkocken lägger tom upp maten åt oss


Titta så gott det ser ut. Mmmmm!

Det rullar på

Fast igår var det ingen höjdardag. Jag lyckades knäcka en stegräknare och en bh. Sug på den du :) Jag tyckte det kändes lite obehagligt redan på jobbet. När jag kom hem så blev det än värre. Jag trodde jag hade fått något under tröjan som kliade men du kände jag att bhbygeln hade knäckts och den vassa delen petade mig mellan revbenen. Synnerligen obehagligt. Om jag ändå kunde begripa hur jag har haft sönder den... Jag tom handtvättar ju mina bh:ar.

Idag så införskaffade jag iaf en ny stegmätare. Så imorgon blir det nog en promenad om vädret tillåter. Nu har jag gått igenom tre stycken stegräknare. Jag gillar verkligen inte när det är clip på baksidan. Det är den som hittills har lyckats knäcka. Nä, jag vill ha en med fjäderclip men det verkar inte som om man tillverkar sånna längre. Blir nog bra det här.


Hoppas den håller lite längre än den förra.

Måndag

Snart är det slut på natthelgen. Det känns riktigt härligt. När jag kommer hem ska jag dra igång värmemadrassen och sova som en stock. Idag, ja söndagen pratar jag om nu alltså, så trotsade jag vädret och begav mig ut på en promenad. De första 40 minuterna var helt ok, sen började det regna. Men jag kämpade mig vidare och allt som allt blev det en promenad på 2 timmar.

Sen blev det ett midnattsträningspass igen. Idag var det benen som fick sig en genomkörare. Jag tror jag ska ta mig en välförtjänt ledig dag imorgon. Vila är viktigt det med.

Kl 16:00 har jag en klipptid. Hanna ska sätta saxen i håret på mig, vi får se hur mycket som blir kvar. Äsch, jag bangar alltid på att klippa mig och det kommer som vanligt bli toppning. Luggen ska väl piffas till lite.

Sen på kvällskvisten ska vi träffas hemma hos Ylva och planera inför resan. Det ska bli supertrevligt ♥

På tisdag blir det nog ett besök i Uppsala. Måste fixa nya skor! Det här håller liksom inte längre med mina gamla skor som jag skrev om tidigare. De håller bokstavligt talat på att ramla isär. Jag hoppas på att hitta något liknande inne på någon sportaffär. Svarta och skinliknande. Det vore fint det.

Men nu är det:

För jag får gå hem :D

Tröttma

Det kan man säga att jag drabbades av igår. Natten mellan fredag och lördag alltså. Jag hade tänkt ut så smart, fråga inte hur, att om jag tränade riktigt duktigt på förmiddagen så skulle jag sova som en prinsessa på eftermiddagen och vara pigg på natten. Så jag körde på på gymet. Först dryga 1½ timmes intervall på motionscykeln följt av ett tungt styrkepass.

Sen handla, hem, duscha, iväg och vara taxi, handla presenter, hem, umgås, laga mat, äta och sen var det bara att hoppa isäng. Ca 2 timmar i sängen blev det och sen iväg till jobbet för ett nattskift. Far och flyg så trött jag var. För på något sätt hade jag glömt bort(???) att kroppen kräver mycket mera sömn när man tränar än när man inte gör det. Tidigare har jag inte kört så mycket cardio, eftersom det är pest och pina, utan mera inriktat mig på den roliga biten, styrketräningen. Men aktare' så trött man blir.

Jag började gäspa redan när kollegorna kom och hämtade upp mig. Sen gäspade jag mig igenom hela skiftet. Kroppen riktigt skrek efter sömn. Men det var bara att hålla sig vaken.

Idag knasade det med sömnen igen. Eller tja, jag sov gott men på tok för lite. Ännu mindre än igår. Men det är mitt eget fel eftersom jag gick ut på en timmes promenad istället för att gå direkt isäng. Men just då kände jag mig inte det minsta trött. Aja, imorgon har jag lovat mig själv att jag ska få en ordentlig vila innan jobbet. Oavsett om det är trevligt att vara uppe och umgås eller om det är något bra på tv eller om man är i ett jättespännande kapitel i boken. Jag ska sova! Där med basta. För att vara toktrött är riktigt jobbigt. Men det glömmer man så lätt på dagen och tänker precis som Alfons Åberg, "Jag ska bara..."


Sängen tack...zzzzzzzz

Hockey?

Är jag verkligen den enda som inte är totalinsatt i hockeyn? Det verkar så i alla fall. Själv sitter jag mest och önskar att jag vore hemma så jag kunde kolla på Criminal minds istället. Nåja, vad är en bal på slottet?

Kontrollerad

Igår var jag iväg på läkarundersökning. En, enligt mig, väldigt bra grej vi får genom jobbet. Det känns bra att man har lite koll på kroppens alla värden. Sen när blodprov och allt annat latjo var taget så fick jag träffa farbror doktorn. Jag ansatte honnom hårt med frågor om min fot.

Han undersökte den, kände, klämde, drog och vred den i hopp om att kunna provocera fram lite smärta men inte då. Tyvärr, får jag väl lov att säga, så gjorde det inte det minsta ont. Han kunde med andra ord inte ge mig något besked om varför jag har så ont och varför fötterna domnar när jag kör crosstrainer och motionscykel. Han hade en skuggig teori om att det kunde vara nerver som låg i kläm men teorin var långt ifrån vattentät.

Jag fick iaf ett papper med en massa adresser till ortopeder i Uppsala som han tyckte att jag kunde ta kontakt med. Så mitt sökande efter svar och botemedel fortsätter.

Igår gjorde som sagt foten inte ont men idag däremot. Satan i gatan! Men den är väl öm från allt bändande och vridande kan jag tänka mig. Efter ett pass på gymet nu på förmiddagen så känns det iaf bättre. Lite ömt men mycket bättre. Tur att det går åt rätt håll åt minstonde :)

Surt

Halva Grey's Anatomy har gått och jag har inte sett en endaste minut av det för jag är inte hemma. Suuurt!

På inköpslistan

Börjar bli dax att köpa nya skor snart va? Den vänsta ser lika illa ut den.


Tämligen obekvämt vill jag lova.

En blå dag

Vilken vacker morgon det var i morsse. Strålande sol och fågelkvitter, härligt. Efter att ha agerat taxi på mogronen så tog jag mig en tur ner till gymet. Det blev ett pass med betoningen på armar och axlar. Det kändes riktigt bra fast jag har en känsla av att det inte kommer att kännas fullt så bra imorgon. Träningsvärken lär väl komma som ett brev på posten. Nåja, träningsvärk är ju skön smärta påstås det ju.

Sen så meckade jag ihop en riktigt fin pasta och kycklingsallad som jag smällde i mig. Mumma! Det fattades iof avocado och ägg, det var lite klent på den fronten i kylskåpet, men det kan man ha i efteråt. Sen var det bara att kasta sig iväg till jobbet.

Jag kan inte låta bli att vara lite orolig för min semester men chefen lugnade mig med dessa tröstens ord: "Bry dig inte om det där du. Du kan få grubbla om du blir gladare av det men var inte orolig. Det där fixar jag serru."
Men jag kommer nog att vara lite orolig i smyg ända tills det står i schemat att jag är ledig. Fast det skulle jag ju aldrig erkänna förståss :)

Boka klipptid

Check! På måndag sätter Hanna saxen i håret på mig. Fast inte så mycket hoppas jag... Men det ska bli skönt att få det igenomklippt nu inför våren. Det var ju ett tag sen jag gjorde det sist. Lite väl länge sedan kanske men bättre sent än aldrig.

På kvällen bli det pow-wow med Anna & Ylva. Måste ju kolla upp vad det finns för kul att göra under semestern. Vi satsar på åtminstånde ett kulturellt besök på museumet. Det lär vara ett häftigt ställe. Låter bra tycker jag. Två veckor kvar och jag har fortfarande inte någon ersättare tydligen. Kommer det här att gå i krach i sista minuten??? Det återstår att se. Vilken ovälkommen cliffhanger...

Låssmed sökes! Varning för gnäll.

Idag är det mycket aj i ryggen! Muskeln som går längs skulderbladet har låst sig, eller nåt. Ont gör det iaf. Så ont att jag inte kan vrida på huvudet utan att grina illa. Det är inte utan att man känner sig lite ynklig. Jag tycker verkligen inte om att vara begränsad på det här viset.

Det jäkligaste är att jag inte vet vad jag har gjort eller varför jag har så ont. Jag var ut på en promenad igår, då var det okej. När jag kom hem var det okej, när jag duschade var det okej, när jag satt i tvsoffan var det okej men när jag skulle resa mig då var det inte ok!!! Fy attan så ont det gjorde.

Jag trodde att det skulle lösa sig med en natts sömn, när musklerna väl fick slappna av skulle det ju bli bra. Inte då. Det gör precis lika ont idag som igår. Jag hoppas verkligen att det har gått över tills imorgon...snälla? Spontansmärtor är inte okej!


Ang. frukost

Den som glömmer att dra igång diskmaskinen får äta sin fil med tesked, bara så ni vet.


Hemmagjord müsli och en jordgubbsshake, ett ypperligt sätt att börja dagen

Och om någon undrar så var diskmaskinen igångsatt men långt ifrån färdig när jag skulle äta frukost. Man tager vad man haver sa Kajsa Warg ;)

Måndag igen

Jösses så snabbt helgen flög förbi. Jag har varit riktigt duktig den här helgen. Efter att ha vaknat på fredag eftermidda (efter sista natten) så stavade jag mig igenom en två timmars promenad. Det kändes som om jag var en hårsmån från att frysa rumpan av mig. Usch så kallt det var.

På lördagen så måste det ha varit någon slags efterdyning från fredagen den 13:e eftersom det i det närmaste kräksnöade. Promenad inställd! Så jag tog mig ner till gymet istället. Jag var riktigt duktig och körde på i tre timmar. Drygt 1½timme av den tiden körde jag intervallpass på motionscykeln. Det var svettigt vill jag lova. Sen fick armarna sig en omgång eftersom benen var väldans trötta. Kan lova att jag somnade gott på soffan efter en dusch och lite lunch ;)

Igår så blev det en sväng ner till gymet igen. Ett lite kortare intervallpass då än dagen innan. Sen blev det ben och axlar och tja, jag körde nog det mesta eftersom jag inte kommer att komma inärheten av ett gym förän på onsdag. Bäst att passa på när tid finnes.

Och idag har jag inte gjort ett förbonkade dugg. Men när jag kommer hem så ska det minsan bli en promenad om vädret håller i sig. Märks det att jag har tagit tag i träningen igen :)


Yes yes yes


Och jag har ledig helg!!!!

Fruuuuukost!!!!


Uppdaterar

Äntligen har jag kommit mig för att uppdatera lite länkar här på bloggen. Jag brukar ju inte titta på själva bloggsidan så ofta men idag så gjorde jag det iaf. Jag lade märke till att så gott som alla bloggar jag har länkat till är "döda", ja det skrivs ingenting på dem eller så är de borttagna. Men nu är listan uppdaterad med några nya bloggar som jag läser numera.
Kååååntaakt liksom :)




Old faithful

Idag har det varit en lång kort dag. En dag med dunkande huvudvärk är alltid lång oavsett hur kort den är. Blixthuvudvärken drog igång en halvtimme innan hemgång igår och sedan höll den i sig. Jag sov ända till 14:30 (med endast ett avbrott vid 11-tiden) men inte hade den försvunnit när jag vaknade inte. Näpp, den hängde med mig hela dagen och var kvar efter kvällsluren innan jobbet. Men efter 17 timmar så släpte den sitt grepp.

Det har med andra ord varit en mycket lugn dag rent rörelsemässigt. Ingen träning, ingen promenad. Bara att stryka allt som innehöll fysisk aktivitet. Men jag fick saker gjorda ändå. Jag gjorde en ny omgång med äppelmüsli tex. Fast jag vet inte om jag kan kalla det för äppelmüsli längre eftersom jag slänger i så himla mycket annat mums också. Det är tranbär och hasselnötter och goibär och valnötter och solroskärnor och en massa annat som jag hittar i skåpen. Fast jag väger ju iof upp det med att öka äppelmängden. Gott är det iaf vad man än vill kalla det.

Lite för gott faktiskt. Det tog slut förra veckan och jag hade inte tillräckligt med ingredienser hemma för att få ihop en anständig müsli så jag köpte en påse müsli i affären. Jag gillar müsli från affären men nu, i jämförelse med den hemmagjorda, kändes den tråkig, smaklös och jättetrist. Fasen, jag har blivit bortskämd med finmüsli. Hur ska jag någonsin kunna gå tillbaka till köpemüsli igen?


Tokpimpad köpemüsli, gårdagens frulle

Hello there

Inte för att jag ska på fest men om jag skulle ut på galej så skulle jag lätt kunna plocka med mig den här söta flaskan. Parta med Hello Kitty liksom, eller the Simpsons om man skulle föredra det :)


Fest i helgen någon? :D

Neeej

Hej hopp. Nu går det sådär käns det som...


Stenskottet sambon fick när han lånade min bil har växt, minst sagt...


Det ser ut som en ekg-kurva nu. Läge att byta ruta snart???


Och för att göra det lite roligare så började en gammal bekant att lysa igen

Och jag var så här nära (måttar mellan tummen och pekfingret) att skaffa en ny mobil, äntligen äntligen äntligen, meeeen dealen gick ut vid midnatt och jag var ute på nätet 00.15. Suck. Jag hade fått för mig att dealen gällde ända till månadsskiftet men inte då. Ingen ny nalle för min del med andra ord.

Jag är fortfarande kluven för vad jag ska välja för mobil när jag väl ska uppgradera. Tips? Just nu velar jag lite mellan i-phone 4S och HTC one X.

I-phone eller...


...HTC???

Och höger fot är fortfarande ond, förbaskat ond. Jag tycker inte ens att voltaren gel hjälper. Det kanske är något helt annat som inte kan lindras med gel? Men annars är det bra. Riktigt toppen faktiskt. Och eftersom våren verkar göra ett långsamt återtåg så känns det bättre än på länge. Tjolahopp everybody, the vår is på väg!

Påskdagen

Påsken rullar obönhörligt på. Imorgon är det sovmorgon och jag slipper gå upp före 05:00, wohooo! Det är efterlängtat kan jag lova.

Igår var jag lite taxi chaffis åt mamma och två till. När jag skjussade ut dem till festen så fick jag syn på en vansinnig mängd tranor som stod ute på ängen. Det måste ha varit över 20 individer skulle jag tro. Så på vägen hem så stannade jag till för att ta kort på dem. Tyvärr är ju som sagt min mobilkamera inte bra på minsta sätt, om du ska fota något som inte är blickstilla stilla och max två meter bort. Resultatet är, i bästa fall, sudigt när man zoomar. Men här är några av tranorna som stod ute på ängen iaf.


Lilla Hornborgarsjön nästan

Så jag tänkte att jag skulle försöka ta mig lite närmare dem för att få en bättre bild men så fort en av dem fick syn på mig så flaxade alla iväg. Det var ett riktigt mäktigt ljud när alla stora fåglarna flaxade med vingarna samtidigt.


Fångade i flykten

Tråkigt nog så låg solen på i ryggen så jag såg inte någonting på displayen men två av dem lyckades jag iaf få med på bild. Jag riktade tyvärr kameran lite för högt...

När jag kom hem igen så grillades det och sen blev det en promenad i solnedgången. Inte så mysigt som man skulle kunna tro eftersom det var nollgradigt när vi började gå och tusan så mycket kallare när vi kom hem. Tur att man har kamin ♥

Smuff?

Det här kanske kan vara något till nästa års påsk om jag är ledig. Hittade det hos Stephanie i bloggen Mitt skafferi

Kinderägg fyllda med vit chokladmousse och en rinnande "gula" gjord av aprikossylt.

Kanske en passande dessert till påskbuffén?

Chokladägg med vit chokladmousse och aprikossylt


Ingredienser
8 kinderägg
1/2 dl vispgrädde
50 g vit choklad
1/2 dl kesella, 10%
1 msk aprikossylt
1 tsk vatten

Gör så här:
1. Skär bort så toppen på kinderäggen med en liten kniv. Skär bort så pass mycket att du kan plocka ut leksaken. Ställ chokladäggen i äggkoppar eller något annat som får dem att stå upprätt.
2. Smält den vita chokladen i en skål i mikron (se upp så att den inte blir bränd).
3. Vispa grädden men inte för hårt. Rör ner grädde och kesella i den smälta chokladen utan att röra för mycket.
4. Fyll kinderäggen med chokladmoussen med hjälp av en liten sked eller en sprits. Jämna till på toppen. Låt stå i kylskåpet i minst 30 minuter.
5. Blanda aprikossylt och vatten i en liten kastrull. Hetta upp under omrörning så att sylten "smälter". Låt svalna.
6. Ta ut chokladäggen 10 minuter innan servering. Gröp ett litet hål i moussen och häll lite aprikossylt i varje.


Jag tycker att det låter riktigt gott. Hoppas att jag kommer ihåg att göra den nästa år :)

Långfredagen, igår alltså

Jag måste ju bara visa de ovanligt snygga äggen som vi lyckades mecka ihop igår, kollegorna och jag. Attans så begåvade vi är, rent estetiskt sett alltså...


Inte helt lätt att måla med stor nylonpensel

Efter en halvtimme (vi hade bara två penslar) tröttnade jag och fuskade grovt och skamlöst genom att använda whiteboard pennorna. Johnny högg en överstrykningspenna och fortsatte att "skapa" han med.

Anna hade gjort en underbar Västerbottenostpaj och till det gjorde vi en sallad, rostade bröd, ställde fram räkor att skala samt äggen som vi målat tidigare under dagen. Som grädde på moset eller rättare sagt på tårtan så kom det fram en jordgubbstårta med mycket riktigt grädde på. Inga bilder på den eftersom jag vid det laget var så stoppmätt att jag var påväg att glida in i en redig paltkoma hehehe.


Ser inte mycket ut men 6 pers lyckades inte äta upp det.

När jag kom hem så blev inte många knop gjorda. Soffläge i en timme minst. Efter 17-tiden hade maten äntligen sjunkit undan så pass att jag orkade ta mig ut på en eftermiddagspromenad (vi åt påsklunchen redan kl 12:00!). Lika bra att ta i, tänkte jag och knallade i två timmar. Sen blev det problem med temperaturen. Kokhet på överkroppen tack vare skaljackan och iskall på nederdelen tack vara nollgradigt ute och isande vindar. Huvva!

Blidde minsan ingen grillmiddag för min del inte. En dusch, Let's dance och en tallrik filmjölk vid 22-tiden fick avsluta min Långfredag. Mer än så mäktade inte min mage med. Undrar om det finns en liten bli Västerbottenostpaj kvar till idag? :)

Påskfint

Nere på torget har de också gjort påskfint genom att ställa upp en björk och pynta den. Ett trevligt initiativ tycker jag :)


Det blir ännu trevligare när snön smälter bort helt tycker jag :D

Hey Joe!

Brorsan har blivit med katt ♥ Jag måste batra visa korten jag tog igår på den lilla lurvbollen.


En norsk skogskatt


14 veckor gammal och söt som socker

Det här är alltså lille Joe. Jag kan liksom höra Jimi Hendrix sjunga "Hey Joe" varje gång jag tänker på kissen.

Skärtorsdag

Här är påskpyntandet i full gång. Fast med tanke på att jag inte pyntar särskillt mycket under påsken så är det ganska snabbt avklarat. Jag har iaf köpt hem lite tête-a-tête och planterat i favoritkrukan. Pimpade till den lite med ett kycklingrede eftersom det är påsk. Jag hade gärna velat ha några ägg med men jag har inte hittat några i rätt storlek som är fina. Kanske nästa år.


Påskpimpat blomsterarrangemang




Och old faithful, påskharen, har fått komma fram i år igen

Jag ska väl ut och fixa mig lite påskris också. Fjädrarna är redan framplockade och står stand by.

Planer

Det här fick jag visserligen reda på igår men eftersom jag bara hann vara glad i 5 min innan jag fick reda på tragedin igår så kände jag inte för att skriva det då. Men idag kan jag glatt säga att mina storslagna planer med de bästa tjejerna kommer att gå i lås.

I början av maj drar vi nämligen iväg på semester tillsammans, wohooo!!! Det ska bli vansinnigt roligt. Eftersom jag kände mig lite osäker på om jag skulle få ledigt ett nattskift för att kunna åka iväg så ville jag inte ta ut något i förskott genom att skriva det här.

Maj bli en hektisk månad för min del. Sista april ska jag unna mig en ansiktsbehandling (den skulle egentligen vara den 11 maj men jag hinner helt enkelt inte då), 2 maj åker vi utomlands och kommer hem den 10:e. Den 12:e ska vi upp till Sandviken på evenemang, söndag 13 maj blir det vila och packning för på måndagen åker jag ner till Göteborg i tre dagar. Misstänker att det kan bli en sväng till Ullared medans vi är där :) Och sedan är det dax att börja jobba igen. Majledigheten kommer att bara flyyyyga förbi, det är jag helt säker på.

Fullt ös medvetslös liksom men jag gillar när det händer saker. Och mitt i alltihop så ska muren upp och marken runt huset planeras, det ska fraktas dit fyllnadsjord och matjord för att sedan kunna så där så snart som möjligt. Så underbart att ha grönt gräs runt huset och på hela tomten i sommar. Jag längtar verkligen som en galning.


Orättvist!

Jag måste bara göra ett kort litet inlägg om orättvisor. Jag var inte säker på om jag ens skulle skriva det här inlägget alls men jag gör det ändå för att få tankarna på pränt.

Mina djupaste sympatier går till en gammal arbetskamrat och hans sambo. De har råkat ut för det absolut värsta som man kan råka ut för idag. Ikväll tänder jag ett ljus för en nybliven liten ängel som har lämnat ett djupt hål av sorg och saknad efter sig.

Man saknar ord. De blir plötsligt futtiga och intetsägande. Hur kan man någonsin ta in och förstå hur ett barn som i onsdags förmiddag lekte och var glad idag är död? Hur kan man bli så sjuk att man försvinner på mindre än en vecka? Det skär i hjärtat. Det är så orättvist, så förbannat orättvist!

Vila i frid lilla vän ♥

Kvällsinlägg

Nu har jag varit riktigt duktig tycker jag. Efter besöket på gymet så blev det lite hemmastök och sen kom jag faktiskt ut på en promenad. Jag tog med mig stavarna och gav mig ut i snövädret. Och den här gången blev det faktiskt tvärt om. Jag gick ut i snö och vinterväder och kom hem i vårväder med sol och fågelsång. Härligt :)

Och som grädde på moset så blev det Färilakorv och potatis till middag. Det är så vansinnigt gott. Synd att ingen affär här omkring säljer sån korv. Här är det ju mest scan, ica och annat blaj. Fast det är klart, Andersson & Tillman finns ju förståss :) Gott var det iaf.

Nu vet jag inte vad jag ska göra eftersom det bara är rassel på tvn ikväll. En bok kanske? Skulle tro det va.

Insnöad!

Usch så onödligt med all snö. Igår promenerade jag rakt in i vintern. Det var fint när jag gick hemifrån men efter 10min var det som att gå in i en vägg. Vitt vitt vitt, och det har fortsatt sedan dess.

Nej, dagens promenad är inställd pga snöoväder. Jag tycker det är direkt obehagligt att vara ute och gå i snö när det blåser kallt i ansiktet och snökornen piskar runt ögonen. Kan hålla mig för skratt liksom. Det får nog bli ett besök på gymet istället. Löpband eller motionscykel innomhus är nog dagens melodi.


Massvis med vitt


Lappmöggel i närbild

RSS 2.0